Усилете вашата имунна система с тази билка

Предлагаме ви да прочетете за билката астрагалус, която е една от подходяща за усилване на вашата имунна система

Налице са множество билки, които са известни, чрез традиционните знания и съвременните научни изследвания в полза на човешката имунна система. Действието на тези билки е насочено към директно атакуване и унищожаване на болестотворните патогени, повишаване на броя и / или активността на клетките на имунната система в организма, даже и на двете. Ето една мощна имунно стимулираща билка, която избрахме да ви представим днес.

Невероятната билка астрагалус усилва вашата имунна система

Невероятната билка астрагалус усилва вашата имунна система

Астрагалус. Това е многогодишно растение от типа на бобовите и наброява 3000 вида, които предстваляват малки храсти и билки. Тя е една от най-ефективните билки в света за увеличаване на защитната дейност ма човешката имунна система. Билката астрагалус усилва имунитета като повишава броя и, или подобрява действието на различни имунни клетки в организма, в това число и макрофагите – естествените клетки убийци, белите кръвни клетки и на антителата. Тя също така помага за производството на интерферон, който представлява силно антивирусно съединение. В традиционната медицина на Китай, където астрагалусът е известен също като Хуанг Ки, билката се прилага, за да помогне против инфекции и настинки на горните дихателни пътища.

Биотехнологични фирми работят по извличане на телемеразата, която е активатор от астрагалуса. Химическата съставка cycloastragenol (наричан също TAT2) се изучава за подпомогане в борбата с ХИВ, както и инфекции, свързани с хронични заболявания или стареене. Въпреки това, националните институти по здравеопазването твърдят, че доказателствата за използване билката астрагалус при всяко болестно състояние са ограничени. Висококачествени клинични проучвания (проучвания при хора), като цяло липсват. Има някои предварителни доказателства, които предполагат, че билката астрагалус, самостоятелно или в комбинация с други билки, може да има потенциални ползи за имунната система, сърцето и черния дроб и като допълнителна терапия за рак

За една друга не много известна, но полезна билка четете – ТУК.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *