Фолк певицата Рени и борбата с килограмите

Когато сме щастливи, изглеждаме и красиви-сподели Рени

Затлъстяването е проблем номер едно на века. Голям процент от населението на земята е с наднормено тегло. Проблеми с килограмите имат деца и то от ранна детска възраст.

Рени отбелязва и факта, че когато една жена е щастлива и успяла, то тя се чувства и красива

Затлъстяването води до редица болести като най-тежки са захарен диабет; инсулт; инфаркт; сърдечно-съдови проблеми; проблеми с двигателната система, костите и ставите; обездвижване.
Основни фактори за наднорменото тегло са храната и начина на живот. Колкото по-мазни и тестени храни консумираме, толкова по-голям е риска от затлъстяване. За да бъдем здрави и с нормално телосложение са ни необходими повече движение, спорт, разходки, консумация на диетични храни като зеленчуци, плодове, пилешко месо, риба и то предимно приготвени варени или задушени на пара. Избягвайте алкохола и тютюнопушенето, както и нередовното хранене и гладуването. Истината е в това да се яде на често, по малко и то само здравословни и полезни храни. И много движение-ходене пеша, разходки и дори изкачване на стъпала.
Опит в борбата с килограмите има и фолк певицата Рени. Тя винаги е била много красива и приятно закръглена жена. Но типично по женски и Рени е доста суетна към своята външност. Тя споделя, че диетите не водят до траен резултат. Пробвала е най-ранообразни диети и никога не е постигала желания резултат или ако го постигне, то това е било съвсем за кратко. Появява се ефекта йо-йо, с който отново си връщаш предишните килограми. Рени е достигнала до извода, че човек трябва да яде от всичко по малко, но все пак трябва да се съобразява с това, с което се храни най-често. Фолк певицата подчертава, че без спорт няма видими и желани резултати. Тя самата не е привържаник на спортните дейности, но при всеки удобен случай излиза на разходка с любимите хора. Рени не употребява алкохол, което много и помага в борбата с килограмите. Тъй като калориите от алкохолните напитки се натрупват предимно около ханша. Рени отбелязва и факта, че когато една жена е щастлива и успяла, то тя се и чувства красива. А не е ли по-важно как се чувстваме пред това как изглеждаме?! И отговорът е: „Да! Стига разбира се килограмите да не застрашават здравето ни!”

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *