Хазал Кая се лекува с чай по време на снимките на Огледален свят

Януари и февруари са месеците с най-много върлуващи грипове и вируси.

В този период много хора се разболяват и се налага да се лекуват с медикаменти и народна медицина. Най-предпочитаният метод за лечение е с народни средства. Както всички обикновени хора, така и телевизионните звезди също боледуват.

hazal-kaya1От скоро се излъчва турският сериал Огледален свят с участието на талантливата актриса Хазал Кая. Много от вас я познават от сериала Забраненият плод. Работата на актьорите не никак лесна и много от тях са принудени да работят в много различни метеорологични условия. Независимо от това дали е топло или студено актрисата се справя чудесно с поставените задачи.

Снимките на Огледален свят са в различно време. Има снимки много рано сутрин или късно вечер. Не винаги е топло и е неизбежно някой от актьорите да се разболее. Съвсем скоро разбрахме, че любимата на много хора актриса Хазал Кая е болна. Това се случва след заснемането на поредна серия на сериала Огледален свят, който гледаме всяка вечер от 20.00 часа.

Всичко започнало със симптомите типични за простуда и грип – втрисане и умоерност и температура. Талантливото момиче, обаче незабавно взело мерки. Оказва се, че любимата напитка на Хазал Кая е билковият чай. С удоволствие тя консумирала ароматната напитка в големи количества знаейки, че ще и помогне да се справи с настинката.

Поради големия професионализъм, с който работи Хазал не си е позволила да отсъства нито ден от снимките на младежкия сериал Огледален свят. На снимачната площадка тя ходела с чаша чай за да подобри тонуса си и да се излекува по-бързо. Освен това препоръчвала горещо приятната напитка и на своите колеги. Така целият екип на сериала имат традиция да пият билков чай при всеки удобен случай благодарение на Хазал Кая.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Хазал Кая се лекува с чай по време на снимките на Огледален свят

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *