За предпазване от рак приемайте хлорела

Чудодейната хлорела осигурява незаменими вещества и микроелементи, които защитават тялото на всички нива

В последното десетилетие хората търсят всякакви начини да намерят лечение от природата. Именно по този начин е открита и полезната хлорела. Тя е атрактивен алтернативен хранителен източник, тъй като съдържа макро- и микроелементи, които имат благотворно въздействие върху човешкото тяло.

хлорела

Чудодейната хлорела осигурява незаменими вещества и микроелементи, които защитават тялото на всички нива

Зелените микро водорасли, които изграждат полезната хлорела, са източник на пълноценен протеин, витамин Е, витамини от група В, включително и витамин В12, под формата на метилкобаламин, а така също растежни фактори, хлорофил, калций, желязо, магнезий, калий, цинк, йод, омега 3 мастни киселини, бета-каротин, мукополизахариди, нуклеинови киселини, полезни ензими.
За да се възползвате от многобройните ползи за здравето от приема на хлорела, е необходимо да я приемате ежедневно.

В някои държави хлорела се приема като алтернативно медицинско средство за предпазване от онкологични заболявания. Много хора използват тази суперхрана за усилване на действието на противогрипните ваксини, за увеличаване броя на бели кръвни телца и др.

хлорела

Чудодейната хлорела осигурява незаменими вещества и микроелементи, които защитават тялото на всички нива

Хлорела също се използва за стимулиране на „добрите“ чревни бактерии и за облекчаване на някои видове язви. Големите концентрации на магнезий облекчават предменструалния синдром при жените и оправя запека.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Чудодейната хлорелата е най-богатата на хлорофил храна на планетата. Този елемент е много важен при освобождаване на тялото от натрупаните токсини и за детоксикация, предпазва от радиация и вредни лъчения, спомага за отвеждане на тежките метали, пестициди, хербициди, фунгициди и други замърсители от черния дроб.
Растежният фактор на хлорела е много полезна за атлети и активно спортуващи хора, тъй като ускорява процеса на регенерация на тъканите.

Специфично и важно качество на хлорела е изграждането и възстановяването на нервната тъкан. По този начин тя предпазва от развитие на Мултиплена склероза, Алцхаймер, ишиас, Паркинсон и други.
Съдържанието на нуклеинови киселини в хлорела спомага за удължаване на живота и забавяне процесите на стареене.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *