Разкриха един от тайните хранителни ритуали на Лили Иванова

Родната прима яде като врабче, не кусва месо, прави упражнения

Винаги да излиза на сцената гладна е един от тайните ритуали на Лили Иванова. Това стана ясно в студиото на Мартин Карбовски вчера. Тя се опита да скрие този факт, но водещият Карби я издаде на целокупния български народ. Родната прима потвърди думите му, че преди всеки концерт и участие си има ритуал – винаги излиза гладна на сцената.

От години Лили поддържа фигурата си с драконовска диета, съобразена с възрастта и тялото й. Наскоро жълт вестник успя да заснеме хранителните покупки на изпълнителката на „Камино”, „Панаири” и „Ветрове”. Личният й асистент беше пазарил в прозрачна найлонова торбичка обикновени бисквити и мляко.
Преди време родната прима призна, че за нея месото е непозната храна, но въпреки това никога не остава гладна.
По принцип Лили става към 13 часа и веднага изпива чаша топла вода. След това задължително в менюто й било поднасянето на кафе с малко мляко. Това всъщност е  закуската и обядът на родената в Кубрат певица. В късния следобед Лили хапва една попара със сирене, направена от „малко сухарче с много малко сиренце и гореща вода, без захар и без сол”. Късно вечерта между 21 и 23 ч, певицата изяжда един или два белтъка с малко сол. Сред любимите храни на Лили е необичайното съчетание между карфиол и мед и кисело мляко, което тя сама си прави. Като поогладнее винаги си хапва мляко със сухар или с мед – максимум 4-5 на ден. Друг хляб певицата не кусва. След всяко ядене имала друг ритуал – да изпива по една чаша преварена гореща вода.
Освен диета, примата прави и упражнения. Малко хора знаят, че Лили всъщност като млада е била една от надеждите на родната ни гимнастика и дори е донесла няколко републикански медала на България. Тя е запазила духа си на състезател и в продължение на час всеки ден прави упражнения.

В студиото на Карбовски Лили избухна по повод диетата си – „Всички ме питат, а после като им кажа, се вайкат – „Ох, това не е за мен”. Ми, като не е за теб, не питай”. В типичен за нея стил тя не се въздържа и се възмути, че са й поднесли студена вода. Асистентите на предаването веднага смениха чашата й със затворена бутилка топла вода.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *