Яжте храни с витамин В17 и ракът ще стои далеч от вас

Ако всеки ден поемате минимално количество храни с витамин В17, никога няма да се разболеете от рак

Учените отдавна доказаха, а сега и потвърдиха – витамин B17 е най-мощният убиец на раковите клетки и затова препоръчват да се ядат всеки ден храни с витамин В17, за да държите рака далеч от вас.
Витамин B17 е познат в науката като нитрилозид, който е основата на лаетрила, амигдалин и пруназин. Наред с ензим, съдържащ се в панкреаса всички тези вещества препятстват развитието, възникването и растежа на раковите клетки.

храни с витамин В17

Ако всеки ден поемате минимално количество храни с витамин В17, никога няма да се разболеете от рак

Ако хората редовно ядат храни с витамин B17, имунните механизми на тялото могат естествено да се преборват с рака. Но ако храни, съдържащи тези особено важни витамини не се консумират редовно, механизмите на природата не могат да действат ефективно срещу натрупването на факторите, формиращи рака и безбройните дегенеративни заболявания.
Храни с витамин В17 са вътрешността на кайсиевите костилки, на вишните, сливите, прасковите, а така също и ябълковите семки. От убиеца на рака витамин В17 има също в горчивия бадем, обикновения бадем, както и в другите ядки.
Витамин В17 може да се счита ефективно средство за превенция срещу рака, ако е приеман редовно като се изяждат няколко горчиви ядки от типа на горчивия бадем, кайсия или ябълка.
Соргото, просото, лененото семе, лещата, спанака, бамбуковите кълнове, кълновете на леблебията и люцерната, някои бобови култури и гроздето също са храни с витамин В17.
Според учените човек има нужда да изяде на ден поне седем ядки на кайсиеви костилки, за да си набави необходимото количество предпазно вещество срещу рака.

Enjoyed this post? Share it!

 

17 коментара по “Яжте храни с витамин В17 и ракът ще стои далеч от вас

 1. S podobni statii horata 6te razberat nai setne , 4e vsichki bolesti mogat da stojat daleko ot nas ,ako sme seriozno zaeti s zdraveto si ,a ne 4ak kato se raboleem tarsim na4ini za lekuvane Po4vame s lekarstva ,koito o6te pove4e natravjat organizma

 2. На защитниците на вит. В 17 ще задам следният въпрос: след като дефицита на витамина е общ за целият организъм, защо Рак се появява само на едно място и никога на две и повече места. По добре не казвайте нищо, защото каквото и да кажете ще представлява поредната глупост за това заболяване.

 3. T.e храната според Вас няма значение,тъй като някои изводи за вит. Б17 са направени на база хранене на дадена група хора. Там където се ядат повече храни богати на този витамин,болестта рак е многократно по-ниска . Така,че аз бих добавила,че всички тези възпаления ,които цитирате и гъбата кандида,като чистач на тялото са следствие от сегашното хранене.също така храните на съвремието не притежават заряда,за който е програмирано нашето тяло,храната е мъртва и идват болестите. Засегната е психиката ,отново идват болестите. Ако твърдите,че болестта рак и другите сериозни хронични заболявания не са свързани с храненето , обяснете повече детайли ,тъй като за доста хора това това не е сериозно.

 4. Уврежда се клапата на втора астрална чакра / клапите по чакрите регулират налягането на Прана по Етерните и Астрални канали / и към Етерното тяло се подава Прана с повишено налягане. То от своя страна вади от строя втора клапа на чакра от Етерното тяло и към органа започва да се подава Прана с по-високо налягане от нормалното. Повишеното налягане на Праната води до повишено налягане на кръвта по кръвоносния съд захранващ органа.Последният се издува и става дебел от порядъка на 10-12 мм. и започва пръскане на клетките в органа неиздържащи на това високо налягане. Сега вече на сцената излиза Кандида която я има във всеки организъм и започва да се храни с умрелите клетки почиствайки организма от тях, тъй както сомчето почиства аквариума. За това гъбата расте и отделя токсини от които отрови човек в определен момент умира.Ако се убие гъбата органа ще загине от повишеното налягане на кръвта в него оставяйки без здрави клетки и човек пак ще умре. За това гъбата не трябва да се закача, а да се остави да си върши работата. Нали Бог за това я е поставил във всеки един организъм. Симончини чак сега започна да пледира да не се закача гъбата защото ни е дадена от Бог. Усилията на медицината трябва да бъдат насочени първо към нормализиране налягането на кръвта към болния орган за да не умират повече здрави клетки / като оправи повредените клапи / и след това да се притече на помощ на гъбата и да работи по изнасяне на мъртвите клетки извън тялото. И когато те бъдат изнесени, Кандида ще се свие защото няма да има с какво да се храни.Ще се свие от глад и ще спре да трови организма с токсините си. Проста работа, за умни хора.

 5. Rumen Sotirov от какво стават тези увреждания,не е ли свързано и с храненето,това ми беше въпросът всъщност ?

 6. По-голямата част е свързана с Кармата на човека от която отърване няма. Там са и другите кармични заболявания: Шизофрения, Диабет, Инфаркт, Инсулт които се предават по наследство с наследствената Прана която е една трета от общото количество Прана. На второ място поставям като причина / тук става въпрос само за Туморите / неправилната цветова гама на облеклото което носим, особено сутиените при жените….чудят се после защо имат бучки по гърдите си. Не е за подценяване и носенето на бижута: гердани, гривни, пръстени. На четвърто място поставям храненето. Ако някой има претенции да ми каже първо защо след като недостига на вит. В 17 е общ за цялото тяло, Рак се получава само на едно място в тялото и никога на две и повече места.

 7. Пропуснах за емоциите, нали другото име на Астралното тяло е Емоционално тяло. От тях също може и то не малък % да се развият Ракови заболявания. Запомнете едно, че Рака слиза от Астралното тяло, а ние с него не се храним, обратно също храната не може да го предизвика защото едното е химия, а другото е физика. Лекарите искат да изкарат вас виновни за това че сте болни от Рак защото не се храните правилно. Искат да оправдаят неумението си да ви излекуат като изкарат вас виновни. Тези при които Рака им не е Кармичен, а придобит на емоционална основа единствено те могат да бъдат упрекнати, че не си владеят емоциите, а колко ли от всички хора могат да го правят. Как може човек да бъде безразличен към загубата на близък човек или други стресови фактори. Основното идва от непознаване на болеста Рак от медицината, а от там и неправилния подход на лечение. Явно още е рано за това което споделям с вас и не му е дошло времето, но всичко в края на краищата ще си дойде на място, но кога, това не го знам.

 8. Rumen Sotirov Ами какво става с кармата,която Вас примерно ,както сам споделяте ,ви е разболяла от рак ,а вие сте се самизлекували. Как няма отърване от кармата ,а всъщност има ? И като става въпрос за подобна класация ,не е ли до кармата и мисълта на човека,неговият вътрешен свят и не обличат ли примерно хората определени цветове,които отразяват тяхното вътрешно усещане ? А и самата карма не се ли обуславя от вид отрицателни мисли ,постъпки и т.н . Темата е много обширна,но никога не е късно един човек да преосмисли мирогледа си.

 9. Rumen Sotirov И няма придобит рак от отровите във въздуха и храната ли,не мога да се съглася. Мога да извадя едно заключение от горния пост ,че болестта рак ,според Вас е кармично или емоционално придобита,без да се отчита влияние на вредни хим.елементи,които са в ежедневието на съвременния човек. Медицината в истинския смисъл на думата вероятно знае как се лекува рак,но медицината в учебниците по медицина е съвсем друго нещо. Нещо което се ръководи от огромни финансови интереси на фармацевтични компании и т.н . А за кармата,когато един човек катастрофира да речем ,но е спасен от реалните постижения в медицината,които безспорно съществуват в областта на спешната помощ,при остри състояния,травми,катастрофи,натравяния и т.н как се разграничава кое точно е кармата -това да живее или това да умре? В Русия има клиника,която прилага методите ,за които говорите и определено не са непознати на медицината,но няма да навлязат широка,за това сте много прав според мен.

 10. Кармата ме разболя от Диабет, после си я премахнах и си излекувах болеста. Единици са сигурно като мен можещи да правят това за това не се броя отделно, а се чуствам като всички останали. По- правилният въпрос щеше да бъде дали е редно това което направих. В едни книги пише, че Кармата не трябва да се пипа, а да се изживее и когато човек се прероди ще е с чиста Карма. А тези които са успели по някакъв начин да си я свалят, ще им бъде дадена отново в едно от следващите прераждания да си я доотработят. В друга книга четах, че този който е успял по някакъв начин да си я свали, той го е направил с много знания и Кармата му бива опростена и в следващото прераждане ще е с чиста Карма. Мисля си, че в началото Бог не е имал нищо против свалянето на Кармата защото е спуснал Енергийната медицина на евреите, но после си я прибрал, явно сега е на друг акъл. Като идим, ще видим.

 11. От отровите и храната се хваща Тумор, защото Етерното тяло е вид Материално тяло, но е финно и не се вижда. Виждат го хора като Ванга, Вера Кочовска и други с отворено трето око. Освен изброеното по горе Рак може да се хване и от Подземна вода минаваща под жилището, геопатогенни зони с вредни излъчвания или от нещо което излъчва постоянна носеща вълна и съвпадаща по честота с честотата на 2-те астрални чакри. Ако някой мисли, че храната колкото и да е вредна притежава постоянна носеща вълна и може да предизвика Рак живейте си с тази мисъл след като не правите разлика между Рак и Тумор, както не правите разлика между Химия и Физика. Единствено което може да навреди на Астралното тяло от храната е тогава когато последната е приготвена в микровълнова фурна и в нея са импрегнирани вълните от фурната. Трябва да се замерят за да се знае какво точно могат да увредят с честотата си която излъчват. А може да увреждат само Етерното тяло, но не и Астралното.

 12. Rumen Sotirov т.е от отровите в храните се образува тумор, а човекът не е болен от рак,така ли да се разбират твърденията Ви ? А и щом човешкия живот е застрашен ,принципно има ли значение кое тяло е засегнато /увредено – астралното или етерното ? Ако един здрав човек приеме живак,кое тяло ще се увреди ,няма значение ,нали ? Единственото сигурно е ,че ще се натрови . Просто вредната/мътрвата храна не носи нужният заряд на тялото,онзи ,който му помага да се защитава от някои от изброените вредни неща в поста Ви ,по-горе .

 13. Дали е Рак или Тумор за болния няма никакво значение. Значение има за лечителя, защото ако е Рак му предстои да лекува 2 чакри – една на Астралното тяло и една на Етерното. Докато при Тумора ще лекува само една чакра – тази на Етерното тяло.

 14. Да,точно за това говорех. Нека не се забравя,че всеки болен може да си помогне сам и първо сам трябва да се самоубеди .,че ще живее ! Човек с отнета надежда се лекува трудно,независимо от уменията на лечителя. Силата на мисълта е част от лечението .

 15. И на всичкото отгоре химиците са открили, че чрез ензимно разграждане в нашето тяло се отделял цианид, който на всички е известно, че е много опасен за живота, и името също не е коректно (не е витамин), защото не е необходим като кофактор(помощник) на човешките ензими за да си вършат работата, иначе масово щяхме да страдаме от дефицит и да имаме заболиявания (а много хора не боледуват от рак, въпреки че не ядат семки от ябълки и каисии).

 16. Слава на Бога ,че е създал такива умни и добри хора като ВАС!!! Да ни помогнете, да ни научите какво е правилно и какво не. Как да се спасим от рака, как да го избегнем. Бог е Благословил плодовете и витамините, за да ни пази от коварните болести на тази земя. Да сте живи и здрави вие хората, лекарите и всички учени които ни помагате. Алелуя!!! Слава !!!!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *