УЖАС! ЧЕРВЕИ причиняват заболяване (СНИМКИ и ВИДЕО 2)

Червеи, които са се настанили удобно на кожата на лицето се оказа, че са причина за заболяването розацея

След дългогодишно изследване и лутане в търсене на причинителя на заболяването, учените най-накрая установиха истинският причинител. И този виновник се оказаха червеи намерили добри условия за живот в потните ни жлези. Интересното в случая е, че в телата на тези червеи са открити бактерии, които се разпространяват след смъртта им и точно те са причината за заболяването розацея.

Това е червеят, който причинява розацеята

Това е червеят, който причинява розацеята

Особеното на тези червеи, както са открили учени от Националния университет на Ирландия е, че те нямат отделителна система. Всичките им токсини се складират в телата им и при смъртта им те се разпръскват заедно с бактериите из кожата.

Съвета на специалистите е да не се притесняваме от зачервяванията по лицето и от причинителите живеещи в потните ни жлези, а да променим само храненето като наблегнем на черния хляб и киселото мляко.

Така изглежда кожата, засегната от червеите

Така изглежда кожата, засегната от червеите

Интересното в случая е, че като причина за създаване на подходящи условия за живот на червеите се оказват нашите отпадъчни продукти от усвояването на храната като например рафинираните храни след като препоръката е да преминем на черен хляб.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Добре е да имаме пред вид, че и за някои други болести като простуди причинителите – бактерии или други, намират добра среда за размножаване в телата ни в отпадъчните продукти от храненето.

Учените са убедени, че след като са открили причинителя веднъж, ще може да се намери и начин за лечението му.

Причинителят на розацея

Причинителят на розацея

Промяната в храненето е само част от лечението. Не трябва да се забравя, че и слузта отделена от млякото също може да послужи за хранителна среда на друг вид бактерии.

Над 16 милиона души по света страдат от розацея. Дори и такива като Принц Чарлз, неговите синове, президентът Бил Клинтън и много други са имали това заболяване.

Вече се знае кой причинява болестта, ще може да се намери лек срещу нея

Вече се знае кой причинява болестта, ще може да се намери лек срещу нея

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *