Популярната шуслерова терапия връща здравето на клетъчно ниво

Чрез известната шуслерова терапия клетките по-лесно усвояват минералите от храната и така се възстановява балансът в тях

Популярната шуслерова терапия помага на клетките да възстановят баланса си и така помага за общото здравослоно състояние на организма. Става въпрос за известните шуслерови соли, които са напълно натурални и не съдържат химикали.
Солите на д-р Шуслер имат способността да накара тялото да абсорбира липсващите минерали от приетата храна и да ги разпредели в тъканите на организма.

шуслерова терапия

Чрез известната шуслерова терапия клетките по-лесно усвояват минералите от храната и така се възстановява балансът в тях

Лечебната шуслерова терапия е начин да се подпомогне функционирането на човешкия организъм с помощта на минерални соли, които са необходими за метаболитните процеси в клетките. Те помагат, защото достигат до всяка клетка, докато приетите от плодовете и зеленчуците минерални соли понякога не могат да направят това.
При шуслерова терапия с едно балансирано хранене клетките стават възприемчиви и по този начин по-лесно усвояват минералите от храната. Така балансът в тях се възстановява, а от там се връща балансът и на цялото тяло.
При шуслерова терапия се използват 12 соли, които са жизненоважни за правилното функциониране на клетките в организма. Недостигът на която и да е от тези тъканни соли би довел до дисфункция и болести.
Основното, което постига шуслерова терапия е стимулиране самолечебните сили на организма по нежен и напълно безопасен начин.
С шуслерова терапия се лекуват инфекциозни и респираторни заболяваниякашлица, възпалено гърло, носни полипи и проблемни сливици, храносмилателни проблеми, затлъстяване, газове, косопад, болезнен цикъл, проблеми при менопауза и др.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *