Полезните шуслерови соли помагат за метаболита на клетките

Посредством известните шуслерови соли тялото по-лесно усвоява полезните вещества от храната и се възстановява по-бързо

Известните шуслерови соли помагат на клетките да възстановят баланса си и така се постига много по-добро общото здравослоно състояние на организма.

Става въпрос за известните шуслерови соли, които са напълно натурални и не съдържат химикали.

Солите на д-р Шуслер, който е техен създател и те носят неговото име, имат способността да накара тялото да абсорбира липсващите минерали от приетата храна и да ги разпредели в тъканите на организма.

шуслерови соли

Посредством известните шуслерови соли тялото по-лесно усвоява полезните вещества от храната и се възстановява по-бързо

Чрез известните шуслерови соли клетките по-лесно усвояват минералите от храната и така се възстановява балансът в тях.

Лечебната шуслерова терапия е начин да се подпомогне функционирането на човешкия организъм с помощта на минерални соли, които са необходими за метаболитните процеси в клетките.

Те помагат, защото достигат до всяка клетка, докато приетите от плодовете и зеленчуците минерални соли понякога не могат да направят това.

При шуслерова терапия с едно балансирано хранене клетките стават възприемчиви и по този начин по-лесно усвояват минералите от храната. Така балансът в тях се възстановява, а от там се връща балансът и на цялото тяло.

При шуслерова терапия се използват 12 шуслерови соли, които са жизненоважни за правилното функциониране на клетките в организма. Недостигът на която и да е от тези тъканни соли би довел до дисфункция и болести.

“Фигурин

Основното, което постигат чудодейните шуслерови соли е стимулиране самолечебните сили на организма по фив и напълно безопасен начин.

С шуслерова терапия и шуслерови соли се лекуват инфекциозни и респираторни заболявания като кашлица, възпалено гърло, носни полипи и проблемни сливици.

Полезните шуслерови соли помагат много успешно и при храносмилателни проблеми, затлъстяване, газове, косопад, болезнен цикъл, проблеми при менопауза и др.

Продават се в аптеките и дрогериите и всеки може да открие шуслерови соли или да ги комбинира за още по-успешно лечение.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *