Подобрете здравето на вашата щитовидна жлеза със зеленчуков сок

Този сок ще Ви е от полза при проблеми с вашата щитовидна жлеза и за поддържане на доброто й здравословно състояние

Щитовидната жлеза е много важен орган и нейното правилно функциониране е сериозен въпрос и затова трябва да й се обърне сериозно внимание. Има много хора, които страдат от изключително бърза загуба на тегло или трупане на мазнини, поради проблеми с щитовидната жлеза.

Този зеленчуков сок ще Ви е от полза при проблеми с вашата щитовидна жлеза и за поддържане на доброто й здравословно състояние

Този зеленчуков сок ще Ви е от полза при проблеми с вашата щитовидна жлеза и за поддържане на доброто й здравословно състояние

Местоположението на щитовидната жлеза е до трахеята, отпред. Тя е зад и под адамовата ябълка и има формата на папийонка или пеперуда. За да се изясни функционалността на щитовидната жлеза по-ясно, можем да отбележим, че тя е отговорна за производството на хормони за растеж и развитие. Нейното здраве е от голямо значение, така че ние публикуваме рецепта за сок с лечебни свойства, който може да Ви помогне в поддържането на хормоните в точното количество и да се движат в правилната посока.

Рецепта за сок, полезен за доброто функциониране на вашата щитовидна жлеза

Необходими съставки: 6 стръка целина, една средно голяма краставица, 6 моркова, 2 малки лимона, 1 чаша кокосова вода.

Начин на приготвяне:

Смесете всички съставки в миксер шекер блендер и включете на висока скорост. Консумирайте този сок веднъж дневно, а шансовете за възникване на някакви проблеми с щитовидната жлеза, ще бъдат много ниски.

Морковите съдържат бета-каротин, който ще Ви даде необходимото количество на организма от така необходимия витамин А. Краставиците ще осигуряват витамини, които са от значение и за функцията на щитовидната жлеза. Двата зеленчука ще Ви заредят и с калий, който също е от значение за здравето.

Зеленчуков сок полезен за вашата щитовидна жлеза

Healthy green smoothie

Този сок е полезен не само за проблемите на вашата щитовидна жлеза. Дори и да не разполагате с такива, той е полезен за вашето здраве. Освен това ще се насладите и на приятния му вкус.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *