10-те най-продавани скрити камери за 2014 година

В днешни дни няма как да се чувстваш прекалено сигурен, що се отнася до защитата на своя дом, бизнес и своите близки.

Инсталирането на скрита видео камера не е дейност само на воайорите. Това е легитимно решение за хората, които се интересуват от безопасността си, и които искат да разполагат с информация, за това което се случва на техен терен. За да ви помогнем да изберете най-добрата скрита камера за Вашите нужди, ние сме компилирали списък с 10-те най-продавани скрити камери за 2014 година.

10. Esky закачалка за дрехи със скрита камера за домашна сигурност.

image38Тази скрита камера комбинира много ненатрапчив дизайн с разпознаваема ефективност, която ще Ви гарантира сигурност и спокойствие, когато не се намирате във Вашия дом. Най-хубавото е, че подсигурявате наблюдението на всяко едно кътче във Вашия дом, без камерите да се набиват на очи и да отнемат място. Освен това, камерите от този тип са оборудвани със сензори, които се грижат на записа да има само това, което си заслужава вниманието.

Сензорът е за движение и е от високо качество, с два режима на работа – ръчен и автоматичен. Ако искате да се възползвате от възможностите на сензора за движение, трябва да изберете втория режим.

Скритата камера прави видео записи с цвят и много кристално качество. Камерата пристига с вградена батерия, която работи на принципа на литиевите йони. Зареждането става бързо, през USB интерфейс. С едно пълно зареждане, Вие може да разчитате на запис без прекъсване от 2 часа. За съхранението на клиповете се използва карта с памет, която можа да е с капацитет до 16 гигабайта.

Това гарантира, че паметта няма да се запълни когато най-много има нужда от нея. Когато искате да прегледате видеоинформацията, просто вкарвате картата в четец и преглеждате.

“Демир

9. Mini U8 USB флашка със скрита камера и разделителна способност от 720×480 -рекордер за видео със сензор за движение

image40Записването на моменти, които няма как да се пропуснат, и които се виждат само един път, е много по-лесно с този продукт на Newgate. Изработен, за да изглежда като напълно нормална USB флаш памет, той никога няма да събуди съмнение у някого, че е наблюдаван по някакъв начин. Може да го поставите навсякъде, винаги е във вашия джоб Ви. Просто нагласяте позицията на своя лаптоп, слагате „флашката“ и сте готови.

Камерата записва видео в перфектно високата резолюция от 720 на 480 пиксела, а отделните снимки, които правите ще са във високо качество – 1280 на 1024 пиксела. Видео форматът е AVI, а технологията, която се използва за кодирането е MJPEG. Трансферирате и споделяте Вашите клипове с лекота. Камерата се захранва от компактна литиева електрическа батерия, която осигурява запис на видео до 1 час при пълно зареждане.

8. HD шпионска скрита камера Mini DV DVR рекордер в бизнес писалка

image39Никога не пропускайте специалните мигове в живота си с тази писалка, която не буди съмнения у наблюдаваните лица. В нея има перфектен сензор за записване на видео, като цената, на която се предлага устройството е перфектна. Едва ли ще намерите по-достъпно устройство за полевите ви нужди. Размерът е много реалистичен, а като прибавим и факта, че може да пишете наистина, това е перфектното прикритие.

Камерата прави видеозаписи с разделителна способност HD и формат на съхранение от тип AVI, за да използвате файловете директно на всяко едно устройство. Камерата може да прави неограничен брой снимки във високо качество, с още по-висока резолюция от 1280 на 1024.

7. Spycrushers шпионска химикалка с камера и включена карта с памет

image15Шпионството никога не е било по-лесно с тази висококачествена камера. Възможността за заснемане на видео с високо качество е перфектна – няма да имате извинение, че не сте уловили този пикантен разговор, който може да Ви послужи пред шефа.

Освен заснемането на хубаво видео, Вие можете да заснемате снимки във високо качество, в неограничено количество. Още повече, че тази химикалка не премигва, кликва и прочие при започване на запис – никога няма да Ви издаде неволно.

Можете да използвате химикалката като уеб камера посредством plug’n’play технология. Най-добрата новина обаче е, че в комплекта е включена огромна карта с памет от 8 гигабайта, която ще Ви послужи да запишете всичко, от което може да се поинтересувате. Ако искате да добавите автентичност към снимките и клиповете, може да активирате поставянето на щампа с дата и час на всяка една снимка или видеозапис.

6. Super Mini 520TVL скрита CCTV камера с висока резолюция и запис на аудио-видео

image19Коя е идеалната философия за дизайна на една хубава скрита камера? Трябва ли камерата да е направена така, че да пресъздава външния вид на даден предмет или просто размерите и формата трябва да са такива, че камерата да може да се постави навсякъде, без да предизвиква съмнение?

Тази камера следва втората философия. Тя е много мъничка и може да се скрие навсякъде. Нейната работа е посредством връзка с TV/VCR или с RCA монитор. Тънкостта тук е, че ако искате да преглеждате видеото на своя компютър или лаптоп, Вие ще трябва да използвате мултиплексер или нещо подобно. Хубавото е, че в комплекта на камерата има адаптер, както и RCA кабел за Ваше удобство.

5. 720P скрита камера, която се активира при движение и е с живот на батерията до 6 дни

image10Записвайте видео във високо качество и разделителна способност HD, благодарение на устройството създадено от Spy.bg. Това е най-добрият начин да обезопасите чрез наблюдение, което и да е помещение, тъй като контакти има навсякъде.

Вашите вещи и любими хора ще са постоянно под око. Дизайнът пресъздава едно към едно електрически контакт, което е възможно най-незабележимото превъплъщение на една скрита камера. Цялото тяло на устройството е създадено от висококачествени суровини, за да може да разчитате на дълготрайна употреба.

Камерата е оборудвана с батерия с висок капацитет, която доставя до 6 дни употреба в режим на готовност. Когато записвате активно, батерията ще предложи до 4-5 часа продължителен запис, без да има нужда от почивка за презареждане. Хубавото е, че за прикачването на „контакта“ на стената, няма нужда от дупки или каквото и да е били – използва се самозалепваща се лента, което значи, че монтажът и демонтажът стават за по-малко от 30 секунди.

4. 720p скрита камера поставена в бутилка от вода и захранвана от батерия

image18Дори във великолепния и разнообразен свят на скритите камери, Вие ще откриете една такава, като тази на SecureGuard, която е просто перфектна. Тази скрита камера е замаскирана като бутилка за вода. Когато се замислите, шишетата от вода са нещо, което всеки един човек притежава и разнася навсякъде. Какъв по-мобилен и непредизвикващ подозрения предмет от една водна бутилка. Никой няма да има задни мисли за една бутилка, най-малкото, че тя записва действията му.

Бутилката е с дизайн, който условно се разделя на две секции – горна и долна. В тях може да поставите вода, за да е всичко по-реалистично и незабележимо. Камерата се продава с включена карта памет от 8 гигабайта, но тя може да се ъпгрейдне с такава до 64 гигабайта при нужда. Батерията на тази бутилка е толкова издръжлива, че може да ви осигури до 20 часа работа с нея.

3. Топ Секретна Шпионска камера, скрита в мини радио часовник с DVR

image33Компактна, но много функционална камера, този уред на ТОП е изработен с презумпцията да Ви достави мир и спокойствие за сигурността на Вашия дом или офис. (това е от най-добрите скрити камери в Spy.bg )

Чувствителността на тази скрита камера в часовник е от високо ниво. Правят се записи при всякакви условия. Получавате цвят с уникално качество, дори при липса на стабилна светлина. Камерата разполага с режим за тъмнина, в който се използва инфрачервена вълна, която да осигури кристално чиста гледка.

Какво е по-добре от това да виждаш видеото, веднага след като си го заснел. На устройството е поставен 2-инчов екран, който позволява преглед на видео файловете, преди те да се преместят на компютъра Ви. За да осигурите безпроблемна работа на часовника, корпусът е изработен от алуминий. Възможно е захранване посредством батерия или електричество.

2. LawMate скрита камера в AC адаптер. Активира се от движение и разполага с вграден PV-AC30

image35Тази скрита камера на LawMate е маскирана като адаптер за електричество, с много добър и естествен дизайн. Всъщност, камерата не е толкова скрита, тъй като устройството е напълно функциониращо. Все пак, ако оставите кабела без да го свързвате и метнете една дреха отгоре, всичко ще е напълно дегизирано. Видеото, което се заснема от това зарядно устройство е много качествено. Разполагате и със сензор с активация на записа при движение.

Адаптерът се включва към всеки един контакт, както обикновено. Няма нужда да се притеснявате за смяна на батерии или за редовно зареждане. Камерата ще записва, само ако засече движещ се обект. Този продукт дефинира една нова ера при скритото видеонаблюдение.

1. EnKo 4 в 1 – Мини скрита камера с LCD екран и Инфрачервено нощно виждане

image15Гарантираме Ви, че с това 4-в-1 устройство, сигурността на Вашия дом ще е на едно по-високо ниво. Дизайнът е модерен и компактен, лесно камерата бива неразпознаваема дори от запознати със скритите камера. Освен, че ще наблюдавате всичко около устройството, Вие можете да възпроизвеждате радио, музика, видео, снимки.

Тази камера на EnKo разполага с възможност да снима, дори когато лампата бъде изгасена. За тъмните нощи разполагате с инфрачервено нощно виждане, което осигурява безпроблемно безпроблемензаснемане запис. Видео компресията не развала разваля качеството, което значи, че разполагате с топ доказателство за нещата, които се случват в обсега на обектива, и то с много детайли.

Независимо дали сте собственик на жилище, или бизнесмен, който иска да наблюдава офиса си, Вашите притежания ще са винаги под око, благодарение на 10-те скрити камери, които сме Ви предложили. Постарали сме се това да са камери с идеални технически характеристики, както и възможно най-трудно забележими от останалите. Целим да предложим финансово изгодни продукти, които ще Ви служат дълго време и ще облекчат съмненията ви.

Това са най-добрите скрити камери на 2014 година. Тези 10 продукта по-горе се отличават от всичко останало по достоверност, качество на външния си вид, функционалността си и прочие. С такъв голям избор от качествени скрити камери е сигурно, че ще намерите нещо, което да служи вярно на Вашите нужди. Пожелаваме Ви успех.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “10-те най-продавани скрити камери за 2014 година

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *