Алисия призна колко пластични операции си е направила

Фолк певицата Алисия отрече слуховете, че има множество пластики по себе си

След като утихнаха слуховете за раздялата между фолк дивата Алисия и половинката й футболиста Ники Михайлов и стана ясно, че те отново са заедно, певицата реши да разкрие точно колко пластични операции си е правила.
Изповедта на Алисия е по повод хилядите нападки, че има множество еститически намеси и пластики по себе си. Тя реши да разкрие точно колко хирургични намеси има по тялото си в предаването „Открит микрофон” на Signal.bg.

Алисия призна колко пластични операции си е направила

Алисия призна колко пластични операции си е направила

Певицата отрече слуховете, че се е подложила на множество хирургически намеси, за да изпъне бръчките по лицето си. Тя се закле, че има само две операции по себе си. Едната била на носа, която си направила преди 3 години. Другата била за уголемяване на на бюста.
Алисия изплака, че й е омръзнало да се спекулира по темата и да й се приписват десетки операции. Когато преди три години разкрила, че си е коригирала носа, веднага жълтата преса пуснала слухове, че си е направило още 5 подобни интервенции.
По думите на Алисия било смешно да се твърди, че едва ли не всяка година си прави по няколко пластични операции, тъй като била непрекъснато ангажирана за участия.
Всеки може сам да си направи извода, че няма как да имам по две участия през седмицата и в същото време да се подлагам на операции, заяви Алисия. Когато човек си прави пластики, той все пак трябва да се възстановява.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *