Алла Пугачова си правила операции при най-известния руски пластичен хирург

След като отслабна с повече от 50 килограма, примата се е постегнала навсякъде

Голямата руска естрадна певица Алла Пугачова отслабна до неузнаваемост преди да стане майка за втори път на 64-годишна възраст чрез сурогатна майка и сега изглежда много добре за възрастта си. Но зад всичко това стои един от най-добрите руски пластични хирурзи д-р Александър Тепляшин.
По думите му в последно време Алла Борисовна отслабнала значително и това много й отивало. По-рано тя изглеждала някак си неестествено: кръгли очи, извити вежди, но не нейните. Беше си сложила силиконов имплант под брадичката и той й създаваше тези проблеми. Докторът го премахнал.

Алла Пугачова си правила операции при най-известния руски пластичен хирург

Алла Пугачова си правила операции при най-известния руски пластичен хирург

При големият пластичен хирург се е преправяла и София Ротаро. Според лекаря, за да промени положително жената, е важен “изходният материал” – фигура, черти на лицето. Ротаро например от раждането си е стройна и симпатична. Като млада Пугачова също била красавица, но по-късно през годините започнала да напълнява. Жените не трябва да пълнеят, защото с напълняването започва лицето им “да пълзи”, а да се работи с такова лице е много по-трудно.
Именно заради това докторът смята, че на Алла Пугачова трябва да й се направи миофасциопластика – операция за укрепването на мускулите на лицето и на шията.
При д-р Александър Тепляшин за пластика са идвали още много известни хора като Джуна и голямата актриса Алла Демидова.
Пластичният хирург работи и чрез поставяне на стволови клетки. На голямата руска актриса Людмила Гурченко например са били поставяни екстракти, взети от човешки ембрион в късен етап на развитието му. По думите на д-р Тепляшин стволовите клетки са прекрасен регенеративен ресурс, който ще представлява бъдещето за подмладяване и регенериране на човешкия организъм.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *