Алтернативно лечение на рак по метода на руския лекар Шевченко

Д-р Николай Шевченко създава уникален метод за лечение на рак и други страшни болести на основата на нерафинирано слънчогледово масло и водка

Все повече хора, болни от рак и други страшни заболявания се обръщат за помощ към нетрадиционната медицина. Такъв е методът и на руския учен и лекар д-р Николай Шевченко. Неговият уникален начин за терапия се основава на приемането на нерафинирано слънчогледово масло и алкохол. Методът според д-р Шевченко лекува освен рак, също и алкохолизъм, наркомании, панкреатит, цироза на черния дроб, нефрит, язва, хепатит, диабет, хипертония, артрит, астма, алергии, стенокардия и ред други опасни и почти нелечими болести на нашето съвремие.

рак

Д-р Николай Шевченко създава уникален метод за лечение на рак и други страшни болести на основата на нерафинирано слънчогледово масло и водка

В същността си методът постановява да се пие всеки ден смес от нерафинирано слънчогледово масло или шарлан смесено с алкохол. Алкохолът може да е водка или чист медицински спирт от аптеката, но задължително трябва да е с над 40 градуса алкохолно съдържание и най-добре да е около 60 градуса. Докторът препоръчва студено пресовано и нерафинирано слънчогледово олио, тъй като то съдържа големи количества витамин Е. Той е мощен антиоксидант, а изкуствено създадените таблетки от този витамин са два пъти по-нерентабилни. Затова трябва организмът да приема напълно естествен витамин Е, който се намира в най-големи количества в нерафинираното слънчогледово масло или по-известно като шарлан. Продават шарлан в магазините за здравословни храни.
Д-р Шевченко съветва да се започне с 30 на 30 милилитра съответно шарлан и алкохол, които да се разбият добре в затворен съд за 3-5 минути, след което тази смес да се изпие на екс. След като се свикне, след седмица болните могат да увеличат дозата на 40 на 40 алкохол и шарлан. Изборът е на всеки поотделно, но д-р Шевченко съветва повечето хора да приема 30 на 30 милилитра, тъй като 40 на 40 е по-трудно да бъде изпито на екс.
Тази смес, която повечето хора използват за лечение на рак, трябва да се приема задължително три пъти на ден, между 15-20 минути преди хранене и по възможност на равни интервали от време. Например можете да си изберете да пиете сместа в 8, 13 и 18 часа.Задължително е сместа да се пие преди ядене, а на след него, тъй като лечебната му сила значително намалява от това.
Тази смес се пие 10 дни, след което се прави почивка от 5 дни, после отново 10 дни се пие сместа и отново 5 дни почивка. Следва трета десетдневка, след което се почива 14 дни. Така затваряте един цикъл на лечение по метода на д-р Шевченко. Тежките болести като рак или цироза изисква лечението да продължи година или две, докато не получите подобрение.
Все пак ние препоръчаме, ако решите да приложите този метод, първо да се посъветвате с вашия лекуващ лекар и да проучите по-обстойно начинът за лечение на д-р Шевченко.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *