Ани Цолова направи признания за своето отслабване

Когато била бременна, изобщо не й пукало какво яде и как изглежда

Всички помним тв водещата Ани Цолова, когато след раждането се беше доста позакръглила и едва се побираше на телевизионния екран. Но сега тя вече е доста по-фина и слаба отколкото е необходимо, понякога дори изглежда измършавяла и изнервена.
Известната плевенчанка е направила признания за отслабването си пред в. „Укенд”, в което е споделила, че в последната година и половина е имало месеци, в които е прекалявала със спазването на диетите и с отслабването си.

Ани Цолова направи признания за своето отслабване

Ани Цолова направи признания за своето отслабване

Тя смята, че още преди този период е била свалила излишните килограми, но продължила с режима на ограничаване на храната и спорта, пише „Блиц”.
Сега водещата на сутрешния блок по Би Ти Ви вече се хранила с каквото поиска, но пък за сметка на това спортувала всеки ден, което й позволявало да си хапва всичко, без да качва излишни килограми. Докато била бременна със сина си Калоян обаче Ани въобще не се съобразявала с какво се тъпче и качила доста килца върху себе си.
Тв водещата споделя, че понякога, когато 4-годишният й син е болен и на ходи на училище, вика домашна помощница, която да се грижи за него. Освен това жената помагала и в домакинството на семейството понякога.
Споровете вкъщи били основно около възпитанието на сина й. С мъжа й кръстосвали шпаги, тъй като Ани се опитвала да успокоява детето и да му създава спокойствие, а съпругът й бил доста по-строг към сина им.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *