Ани Салич стопи цели 10 килограма!

Специален хранителен режим върнал очарованието и младостта на тв водещата

След дълго отсъствие тв водещата на новините по bTV се завърна отпочинала, свежа и доста вталена. След почти половин година в болнични, благоевградчанката е с нова, по-свежа визия, по-светли коси и направо неузнаваема. Преди около 6 месеца водещата падна на заледения паркинг пред ВМА и си счупи много лошо крака. Лекарите й направиха няколко операции и поставиха пирон в крака, но сега всичко това е назад и Ани изглежда по-добре от всякога. Освен това на водещата й беше открита остеопороза, което допълнително изисквало тя да свали няколко килограма от теглото си.

Ани Салич стопи цели 10 килограма!

Ани Салич стопи цели 10 килограма!

Самата тя споделя, че е отслабнала цели 10 килограма, след като се подложила на специален режим. Лекарите й били казали, че ще се почувства по-добре и няма да натоварва толкова болния си крак, ако се прости с някое и друго килце. Тогава журналистката се взела в ръце и отслабнала. Ани решила да опита палмов сироп и успяла. При този режим към 10 лъжици от сиропа се прибавят 10 лъжици прясно изцеден сок от лимон и всичко се разтваря в 1,5 минерална или преварена вода, като се добавя и щипка лют червен пипер или настърган корен от джинджифил. С този режим не само се отслабва, но и целият организъм се пречиства от всички токсини.
Сега Ани е спряла да куца и се е подложила на задължителните процедури с вибрационен масажор, за да може кракът да се раздвижи максимално.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *