Бабина рецепта почиства перфектно лицето и помага при акне

Сода за хляб и кисело мляко ще излъскат лицето ви като стъкло

Много ефективна бабина рецепта премахва мъртвите клетки, бори акнето и прави кожата като порцелан. Така с тази много лесна, евтина и бърза рецепта ще се сдобиете с хубава кожа, която изисква добра поддръжка. Тази рецепта замества всякакви скъпи кремове и лосиони, а лицето ви започва да сияе. Ако я опитате, със сигурност ще получите прекрасен тен на лицето.

Бабина рецепта почиства перфектно лицето и помага при акне

Бабина рецепта почиства перфектно лицето и помага при акне

Може да се прави сутрин или вечер докато сте под душа. Преди да влезете в банята, е необходимо обаче да отрежете една филия хляб, върху която размажете като майонеза лъжица кисело мляко. И така, докато сте в банята, вземете със себе си бурканче със сода за хляб. Докато сте под душа, кожата на лицето ви се е овлажнила достатъчно и тогава върху нея можете да нанесете с пръсти содата за хляб и да я размесите с малко вода, след което да изтъркате лицето и шията си много нежно. Фините частици на содата почистват като ексфолиант мъртвите клетки и кожата става гладка като стъкло. Правете го нежно и не търкайте много, за да не изжулите и здравите клетки на лицето.
Когато свършите с душа и още с кърпа на главата, вземете филията с киселото мляко и ще забележите, че цялата влага от него е попила в средата на хляба, а киселото мляко е станало плътно като крем. С него намажете лицето си и постойте така около 5-10 минути, след което изплакнете с хладка вода. Кожата на лицето ви ще грее поне няколко дена, защото всичко което сте използвали, е лишено от химически отрови. Содата гарантира почистване на мазните отлагания и мръсотията, а киселото мляко е заредило епидермиса на кожата с много витамини и микроелементи.

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Бабина рецепта почиства перфектно лицето и помага при акне

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *