Българин бори рак с уникална рецепта

Болен от рак мъж от с. Боровци все още не се е излекувал, но е по-добре и има надежда да оздравее от избраната от него рецепта

Българинът Петър Стоянов от с. Боровци, област Монтана, е предприел лечение от народната медицина и споделя подробности пред вестник ”Десант”. Той е решил да се излекува от смъртоносния рак с помощта на уникална рецепта.

Преди 15 г. той претърпява карценом на левия бъбрек. Хирурзите провеждат интервенция и отстраняват болния му бъбрек, но от направените проби с биопсия, лекарите открили, че в него се развива разновидност на заболяването.

Българин се бори срещу рак с уникална рецепта от кленов сироп и сода

Българин се бори срещу рак с уникална рецепта от кленов сироп и сода

Около 13 г. той няма сериозни здравословни проблеми. Но с настъпването на 2013 г. получава силни болки в дясното рамо. Петър Стоянов си прави изследвания и лекарите установили диагноза тумор в дясната раменна става и като допълнение има и 2 лезлии в белия си дроб, те били последствие на рака и операцията.

Сега Петър се лекува с така наречената прицелна терапия, при която приема специални лекарства, прилага лъчетерапия в болницата и освен това пие сироп от клен с една ч. л. сода по три пъти на ден. Към това той приема по два пъти дневно по една супена лъжица сироп от черен бъз.

Петър споделя, че се бори успешно с болестта и се надява да оздравее. Българинът всяка вечер си прави и компрес с хума на болното място. Категоричен е, че е по-добре и усеща, че туморът му в ставата на дясното рамо е намалил размерите си.

За съжаление не всеки болен от рак оздравява със сода бикарбонат, Петър Гюзелев я прилагаше и други рецепти също, но не успя да пребори болестта. За разлика от него на други е подействала успешно.

Още за лечение на рак четете ТУК, а за рецептата с бъз ТУК и ТУК

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Българин бори рак с уникална рецепта

    • За съжаление не всички природни методи могат да ни помогнат за лечение на болестите. На някои успяват да помогнат,но не на всички.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *