Българин победи тежка болест с чесън! Вижте как!

Мъж от Бургас пребори тежка туберкулоза с чесън чрез рецепта от народната медицина, която му попаднала случайно

Ивайло Янчев на 45 години от Бургас се разболял много тежко от туберкулоза, но успял да се излекува с чесън. Помислил, че е само настинка и се лекувал в началото сам с аспирин и парацетамол. Когато закъсал много, чувствал се много зле, задушавал се и много кашлял, отслабнал с 20 килограма, отишъл на лекар. Диагнозата му била туберкулоза и то много напреднала. Никакви лекарства не му помогнали.

Българин победи тежка болест с чесън

Българин победи тежка болест с чесън

Тогава му попаднала съвсем случайно едно рецепта във вестник от жена столетница, която се излекувала от туберкулоза с чесън. Решил да я приложи веднага. Купил 5 килограма чесън и ги разпределил по равно по 160 г на ден. Започнал да ги яде с кисело мляко и хляб и точно след месец се почувствал по-добре и отишъл на лекар. От туберкулозата нямало и следа, докторите останали смаяни от изследванията.

Рецептата била съхранена от жена от Русе – Карамфила Стоянова, разболяла се тежко от туберкулоза преди 60 години. Сега тя е на 110 години и е жива и здрава. Тогава е обиколила много болници и санаториуми, но полза нямало. Така я запомнили близките все с болници и лекари да се занимава. След като медицината не помогнала, двама от лекуващите я лекари от Дулово казали на синовете й да донесат 5 килограма чесън, за да изпълнят рецепта от народната медицина. Добре, че така са направили и че са нямали предразсъдъци към народната медицина. Точно един месец й давали чесън с кисело мляко и хляб и тя оздравяла и повече никога не се е разболяла от коварната болест. Тя има трима сина. Те още помнят имената на лекарите, които са я излекували – д-р Костов и д-р Хаджиев.

Демир бозан билки за бъбреци

През септември Карамфила Стоянова навърши 110 години и може би чесънът изяден тогава е дал тласък на дълголетието й.

Както се казва няма нищо случайно, имала е нужда от точното лечение и лекарите й помогнали чрез рецептата с чесън, не е случайно и намирането й от Ивайло от Бургас. Някой свише се е погрижил да бъде намерена точно, когато имат нужда от нея. /burgasnovinite.bg

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *