Българка твърди, че лекува витилиго!

Психологическа помощ и специален хранителен режим помогнали на много хора

Една българка се противопоставя на общото мнение на лекарите, че болестта витилиго е нелечима. Тя твърди точно обратното и за доказателство казва, че лично тя със своя собствен метод е излекувала сина си от страшната болест.

Освен него, Стойка Митева е помогнала на още стотици хора, които са й се доверили. Стойка е преди всичко психолог, който е помогнал на много деца аутисти, но заради болното си дете, създава собствен метод, по който може да помогне на хора, болни от витилиго, пише „Блиц“.

Пациентите, които идват при нея, често имат нужда и от психологическа помощ. Ето защо Митева правила преценка не само на физиологичното им състояние, но и на психологическото. Тя не признава техниката за изгаряне, която се прилага в някои медицински кабинети, тъй като при този метод кожата се маже със специален препарат, който повишава чувствителността към слънцето. Нейният опит обаче сочи, че при витилигото пигментите не се образуват в организма.

Когато при Стойка Митева дойде човек с витилиго, тя му казвала, че ако твърдо е решил да се излекува, трябва да доведе лечението докрай. Методът й налага търпение и издръжливост. Особено важно е да се спазва диетата, която лечителката предписва на пациентите си. Те трябва да изпълняват точно указанията за прием на средствата за лечение, които тя им осигурява.

По време на лечението пациентът не трябва да се яде пържени, мазни, пикантни и пушени храни. Според Стойка Митева, който иска да преодолее витилигото, до края на лечението си трябва да се лиши от подобна храна, а така също от сладолед, газирани напитки и колбаси. Диетата е много важна и ако не се спазва, всичко друго пропада.

С този метод лечителката излекувала собствения си син от витилиго.

“Фигурин

Методът на жената е комплексно и напълно индивидуално, защото витилигото не е заболяване на кожата, а на целия организъм, споделя Митева. По думите й трябва да се лекува не само кожата, но и организмът. Едно от най-важните условия обаче за добър резултат е, самият пациент да има желание да победи болестта.

Лечителката Стойка Митева лекува витилиго по уникален метод

Enjoyed this post? Share it!

 

9 коментара по “Българка твърди, че лекува витилиго!

  1. molq da mi izpratite koordinatite na Dr. Stoika MIteva vav vrazka s le4enie na vitiligo. ako e vazmojno telefon i adres. predvaritelno blagodarq.

  2. Моля да ми изпратите адрес и телефон на д-р Стойка Митева във връзка с лечение на витилиго .Благодаря !

  3. Не се лъжете да ходите при тази жена. Тя не е лекар, просто е дистрибутор на хранителни добавки и ви примамва да си ги купите при това на по-висока цена .След нейното лечение , след 3 месеца без месо, ми се поднаха белите кръвни телца и ми се появиха нови петна и то на лицето ! Има ли някой излекуван от нея (освен сина и) ? Ще ми е интересно да науча. Моля пишете

  4. Стойка Митева е измамница! Подиграва се с надеждите ти да те излекува, а единственото което я интересува е да си поръчваш хранителни добавки от нея, които се дистрибутират на базата на МЛМ структура. Структура от която г-жа Митева използва за извор на пари давайки ти фълшиви надежди за да продължиш да поръчваш добавки месец след месец

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *