Млечен пастет Столетник предпазва от рак

Наши учени успяха да създадат уникален хранителен продукт, млечен пастет Столетник, който унищожава коварния рак, смъква високо кръвно налягане и гони инфекциите

Български учени успяха да създадат уникална храна – млечен пастет, който успява да победи коварния рак и да изчисти тялото от всякакви патогени. Става въпрос за екип от учени – микробиолози, който са работили над 37 години под ръководството на проф. Христо Чомаков.
Освен срещу рак, храната е полезна и при сърдечно-съдови заболявания, при инфекции в тялото и за здраве и дълголетие. Млечният пастет на име „Столетник” се прави в известна родопска ферма и вече се продава в магазините в страната.

рак

Наши учени успяха да създадат уникален хранителен продукт, който унищожава коварния рак, смъква високо кръвно налягане и гони инфекциите

Ефектът на млечния пастет е уникален, тъй като той успява да унищожи коварния рак и патогенните клетки. От 100 такива клетки, продуктът убива 81. За да става това обаче продуктът трябва да се консумира всеки ден по 150-200 грама. По думите на създателя на уникалната храна, която успява да победи дори рак, най-удачно е млечният пастет да се хапва сутрин на закуска и на вечеря, като удачно е в той да е в комбинация с препечена филийка, комбиниран с някаква салата или стар фасул. Може да се яде и самостоятелно, но най-добре действа в съчетания със зеленчук, заради витамините.
Курсът на лечение е 15 дни, а съдържанието на млечния пастет, който убива рак, е българско кисело мляко, извара, българско саламурено сирене, нерафинирано слънчогледово олио, лук, червен пипер.
Освен рак, продуктът има изключителен оздравяващ ефект върху рани. Особен ефект „Столетник” има при рак на дебелото черво, тъй като подобрява работата на чревния тракт, укрепва имунната система и смъква високото кръвното налягане.
Вече са започнали по-задълбочени изследвания на уникалната храна, като няколко столични болници ще дават профилактично от млечния пастет, който убива рак на онкоболни пациенти и ще се наблюдава как той въздейства върху тях и болестта им.

Enjoyed this post? Share it!

 

8 коментара по “Млечен пастет Столетник предпазва от рак

  1. къде го предлагат този пастетет? Аз живея в гр. Силистра, има ли го на нашия пазар?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *