Мъниче възкръсна след като майка му го прегърна (ВИДЕО)

Дори лекарите го били отписали, но бебето започнало да диша, след като майка му го гушнала

Майчината прегръдка е вълшебна и това доказа жена, чието бебе всички смятали за мъртво, но тя го възкресила с чудото на любовта. Случката се разиграла в австралийския град Сидни, където майка родила доста трудно близначета – момче и момиче.

Мъниче възкръсна след като майка му го прегърна

Мъниче възкръсна след като майка му го прегърна

Едно от мъничетата обаче не давало признаци, че диша и всички, дори лекарите, били убедени, че са настъпили някои проблеми при раждането, при които детето е починало. Те били направили опити да го реанимират, но бебето така и не дало признаци за живот. Докторите с прискърбие съобщили лошата новина на родителите, които поискали да се сбогуват с едно от дечицата си които очаквали с нетърпение.
Съкрушената майка гушнала бебето и го притиснала до себе си, но изведнъж то поело дълбоко въздух и… оживяло, пише сайтът chudesa.net. Лекарите с недоверие приели въодушевлението на майката и бащата, но след преглед те разбрали, че се е случило чудо. Сърчицето на детето туптяло, а то било започнало да диша, след като усетило близо до себе си своята майка.
Уникалният случай се разчул първо в болницата, а после и медиите научили за невероятната история. Телевизия CNN направила филм по невероятния случай, в който разказал за вълшебната сила на майчината прегръдка и любов.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *