Болна от рак успя да победи болестта с диета

Жена с диагноза рак на гърдата доказа, че болестта може да бъде победена с диета

Вики Сиуърт от Плимут, Великобритания научила за страшната й присъда от лекарските изследвания. Тя разказва пред „Дейли мейл” за нейното ходене по мъките и как е заменила лекарственото лечение с диета, което й помогнало да накара раковите клетки да се самоубиват. Изцелението било успешно благодарение на хранителната диета, което тя избрала.

Госпожица Сиуърт е собственичка на малка галерия. Сега тя е на 44 години. Преди 5 години тя се разболява от коварната болест и се налага операция. Последвало лъчетерапия и химиотерапия. Но тя решила на своя глава да спре лекарствата от химиотерапията, а тя приемала Тамоксифен и да започне възстановяване на тялото си от болестта с диета, спорт, здравословен начин на живот. Това изумило лекарите. Сега тя е вече по-добре и редовно ходи за изследвания на кръвта, с което се наблюдава какво е състоянието й.

Вики Сиуърт успя да победи рака с диета

Вики Сиуърт успя да победи рака с диета

Вики не е против официалната медицина, но е избрала този начин на възстановвяване защото решила, че е по-добър. Сега изследванията показват, че тя е победила напълно болестта. Вики разказа, че лекарите я посъветвали само да държи естрогена в ниски граници това, което правило лекарството. Тя решила, че ако успее да го държи в ниски граници, няма да има никакви проблеми за оздравяването й.

Демир бозан билки за бъбреци

Лекарите не са я упреквали, че храната не може да я излекува и тя се е насърчила в своето начинание. „Хранителните диети могат да победят клетките убийци така както биха се справили с всяка една друга болест”, споделила тя.

Хранителният режим на Вики се състояла във вегетарианска диета с ниско съдържание на мазнини, без никакви млечни, месни, рафинирани храни, както и такива от супермаркетите фабрично произведени. Пресните плодове и зеленчуци и соковете от тях са прекрасна храна за тялото, смята Вики и като се добавят такива подправки като куркумата, джинджифилът и чесънът, храната става още по-фантастична. Тя започнала да си прави лосион от естествени продукти и всички битови химикали ги заменяла с природни заместители. Спортувала е умерено и всичко това е допринесло за нейното оздравяване.

Мис Сиуърт през 2008 година

Мис Сиуърт през 2008 година

Лекарите призовават въпреки обнадеждаващите резултати, болните да не се отказват от конвенционалното лечение.

Куркумата и в други случаи е помагала в борбата с рака. Тя се е доказала като растение, което убива раковите клетки и подтиска растежа на появилите се вече такива и дори го предотвратява. Куркумата е имала успех при такива видове рак като на гърдата, стомаха, червата и кожата, а също спира раковите клетки на гърдата да не се разпространяват по други части на тялото.

За друго полезно растение срещу рак може да прочетете ТУК.

Статия за витамин В17 може да четете ТУК.

Статия за содата може да четете ТУК.

За всеки вид рак може да се прилага съответно лекарство или лечебни храни и диети, защото едни са ефикасни за един вид други за друг вид.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *