Новият мъжки Bucherer Blue Edition TAG Heuer е неустоим!

Изцяло синият Heuer Formula 1 е най-новият мъжки часовник, който се присъединява към висококачествените модели от колекцията Blue Edition.

Любителите на часовниците не могат да устоят на специални издания, които придават на техния часовник нещо различно, което се отличава от останалите. За истинските ценители тази статия е шанс да опознаят това невероятно стилно издание, било то за да решат какво да носят или просто да завържат разговор по темата.

Bucherer, търговец на дребно на луксозни часовници и бижута, намиращ се в Люцерн, Швейцария, познава добре умовете на маниаците на тема часовници за мъже. Семейно управляван от 1888 г., Bucherer е ориентиран не само към прищевките и желанията на клиентите си, но има и дълбоки връзки с най-престижните марки часовници. Доверието, изградено от поколенията на непрекъснато сътрудничество с часовниковата индустрия, доведе до създаването на Bucherer Blue Editions.

Към днешна дата са създадени 17 различни екземпляра на Blue Edition заедно с дузина от най-уважаваните производители на часовници, включително такива като Audemars Piguet, Panerai, IWC, Piaget, Jaeger-LeCoultre, Tudor и IWC. Има и по нещо за всеки – от бял дамски часовник Royal Oak Offshore с диаманти до класическият часовник Longines.

Всички те са доста различни, но отличителната черта е присъствието на типичното елегантно Bucherer синьо, било то в дискретни детайли, циферблат или каишка изцяло в наситено индиго, или като лазурна нашивка на кожената каишка.

Номер 18, който се присъедини към прочутите редици на Bucherer Blue Editions, е TAG Heuer Formula 1. Наречен като „небрежен спортен мъжки часовник за забързан начин на живот“, това е може би най-обичаният модел на TAG Heuer благодарение на здравия си корпус от неръждаема стомана, дизайн, вдъхновен от състезателни писти и всичко това се захранва от надеждното автоматично навиване калибър 5 с 38-часов запас на енергия.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Когато екипът на Bucherer запретна ръкавите си в дизайнерското студио на TAG Heuer в La Chaux-de-Fonds, те съвместно проектираха това, което би могло да бъде едно от най-продаваните Blue Edition, благодарение на универсалната привлекателност на TAG Heuer Formula 1 и отличната му цена от £ 1650. За няколкостотин лири допълнително, любителите на часовниците могат да имат специален индивидуален мъжки часовник с всички гаранции, които идват заедно с имената на TAG Heuer и Bucherer.

Това, което отличава Bucherer Blue Edition от останалите часовници от Formula 1, е красивият тъмносин циферблат, който си подхожда перфектно с еднопосочния алуминиев 60-минутен ротационен безел (рамка). За да се създаде хармоничен изцяло лазурен вид, червената ивица е премахната от извиващата корона. Нещо повече, часовникът се доставя с допълнителна сменяема специална синя гумена лента с перфорации, напомнящи на състезателни ръкавици от 1960 година. Гърбът на часовника е гравиран с думите: „exclusively for Bucherer 1888“ (ексклузивно за Bucherer 1888).

Независимо дали купувате часовник за себе си или като подарък, вашият избор ще бъде на китката за десетилетия напред. Така че, когато вземаме това решение, трябва да вземате предвид не само това, което гледате, но откъде да го купите, защото някой като Bucherer може да ви предложи нещо по-специално в допълнение.

Автор: Мегамол за часовници Chasovnici-bg.com

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *