Чудодеен екстракт от тропическо дърво е 10 000 пъти по-силен убиец на рака от химиотерапията

Вече е доказано, че гравиолата е 10 000 пъти по-силна от химиотерапията в борбата с рака

Дълбоко в джунглите на Амазонка расте едно дърво, което може да революционизира това, което лекарите и светът знаят за лечението на рака и за шансовете за оцеляването. Зашеметяващо проста истина. Бъдещето никога не е изглеждало по-обещаващо.

Информацията за гравиолата идва от списание Nutrition and Cancer и други източници, в което са публикувани някои изследвания от 2011 г. за лечение на рака на гърдата с него. Установено е, че плодовият екстракт съдържа вещества подтискащи развитието на канцерогенния ген (онкогена) в раковите клетки, който е катализатор на епидермалния фактор на растежа им.

Чудодеен екстракт от тропическо дърво е 10 000 пъти по-силен убиец на рака от химиотерапията.

Чудодеен екстракт от тропическо дърво е 10 000 пъти по-силен убиец на рака от химиотерапията.

Както са показали изследванията, 5 седмици на терапия с плодов екстракт от гравиола при рак на гърдата се намалява значително нивата на експресия на белтъците EGFR с 56%, р-EGFR с 54% и р-ERK в MDA-MB-468 с 32,5%. Заключението на експертите е, че екстрактът от гравиола индуцира голямо инхибиране на растежа на раковите клетки MDA-MB-468. Това е доказано експериментално. Според списанието той може да се прилага за лечение на рак на гърдата, на дебелото черво, а екстракт и от други части на растението като семена, корени, кора са ефективни срещу рак на панкреаса, стомаха, бъбреците, простатата, белия и черния дроб. Има успокояващо и нервно тонизиращо действие, понижава кръвното налягане, срещу паразити, вируси и микроби. Противопоказано е при бременни жени, хора с ниско кръвно налягане, при продължително време на вземане може да причини унищожаване на полезни бактерии в червата и да се наложи вземането на пробиотици.

Гравиола – убиецът на рака.

Гравиола – убиецът на рака.

Гравиолата е 10 000 пъти по-силен убиец на раковите клетки от адриамицина, който убива и здравите клетки. За разлика от него гравиолата има избирателен цитоскопичен ефект срещу раковите клетки и убива само тях, а здравите клетки остават живи. Адриамицинът е силно токсичен и е наречен червения дявол, защото има червен цвят и притежава ужасни странични ефекти.

Защо обаче учените са мълчали досега? Дървото гравиола е известно с антираковите си свойства за първи път от 1976 г., когато са започнали да правят серия тестове и са доказали лечебните му свойства.

За известно време те замират, защото учените са били шокирани от ефективните му свойства и не са повярвали на резултатите, така пишат някои източници като списание Nutrition and Cancer, но други като Natural news не си мълчат, че фармацевтичната мафия е виновна, защото печелят милиарди долари от изследователска работа за борба с рака и лечението му. Те поставят печалбата като по-важна от човешкия живот. Всяка година умират от рак 8 млн. души по света. Наистина други биват излекувани от химиотерапията и лъчетерапията, но и природните методи, ако бяха приложени можеха да бъдат спасени повече онкоболни.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Тайни общества като масони, илюминати и други, контролират и фармацевтичните производства и не им е изгодно да губят печалбите си от евтини природни методи на лечение на рака, и на други болести. Те са в основата на всички конспирации срещу човечеството. Тяхната цел е да доведат до един Нов световен ред и да намалят населението на земята и да ги превърнат в бедни и икономически зависими личности, след което да въведат закони изискващи поклонение на религиозна система, която ще засегне свободата на съвестта и вярата на хората според предсказаното в Библията. Ние сме свидетели на тези пророчества и на това, което направиха дотук с България.

Първите 2 клипа се отнасят за този проблем и за кого се отнася пророчеството за белега на звяра.

По този повод съм избрал следните цитати:

Цитати от Библията

 

По тази тема за гравиолата може да прочетете друга статия – ТУК.

За храните и рака може да прочетете – ТУК.

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Чудодеен екстракт от тропическо дърво е 10 000 пъти по-силен убиец на рака от химиотерапията

  1. tova za graviolata e absolutno vqrno, rezyltata e izpitan, samo 4e az go namerix na kapsyli po 100 broq v 6i6e, jiveq v ispaniq I tam se kazva guanabana, ima go I vav vid na zamrazen plod, koito go razbivax s 1 litar voda I se izpiva za tceliq den, v ispaniq se prodava v magazinite pri sudamerikancite, ekvadorci, kolombiici.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *