Чудодейни бабини рецепти против шипове

Много хора страдат от шипове, обикновено от средна възраст, но все повече засягат и по-млади

През последните години все повече хора в по-млада възраст страдат от шипове. Те представляват костни израствания върху костите и са доста болезнени. Могат да причинят затруднени движения на различни места по тялото. Костни образувания могат д се появят върху гръбнака, врата и по други части на тялото.

Предлагаме Ви няколко рецепти от народната медицина против шипове:

Чудодейни бабини рецепти против шипове с чесън, лук и други продукти

Чудодейни бабини рецепти против шипове с чесън, лук и други продукти

Смесват се 12 глави чесън с 300 г. мед. Разбъркват се и се слагат върху плат и така се поставят върху мястото с шипове. Имайте пред вид, че от чесън и лук, може да се получи изгаряне на кожата и да се образуват мехури. Затова, ако усетите парене по кожата веднага свалете сместа и измийте мястото.

Една голяма глава лук се разделя на люспи и няколко капки катран се капват върху една от тях. Избраната люспа се слага върху едната пета и отгоре се обува чорап. Така се преспива една нощ, а на следващата се слага на другата пета, едновременно на двете пети не се слага лук.

Сваряват се около 10 броя кестени и се смачкват, докато станат на тесто. Болното място се намазва със зехтин и се слага лапа от сварените и смачкани кестени. Тази рецепта се прави 3-4 пъти през деня за една седмица. След това се прави почивка една седмица и се повтаря. Не е обяснено колко време да стои лапата върху мястото.

Две пресни кокоши яйца се измиват и поставят в ябълков оцет. Така се съхраняват на тъмно и хладно място, докато се разтворят в оцета. Прибавя се салицилов спирт около 100 мл. и болните от шипове места се мажат всяка вечер с получената смес.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *