Да преживееш 8 пластични операции на лицето!

Старши треньорката на ансамбъла ни по художествена гимнастика се лекувала в Япония

Със страшен спомен и няколко белега по лицето си живее старши треньорът на националния ансамбъл по художествена гимнастика и президент на спортен клуб “Левски – Илиана” Ина Ананиева. Тя едва оцеляла, тъй като газов бойлер гръмнал в лицето й когато била на 9 годинки. Заради това тя получила много висок процент изгаряне и лежала два месеца в “Пирогов”, където й направили пластика на ръцете. След това с помощта на Нешка Робева и на Илиана Раева Ина заминала за Япония, където за две години с периодични пътувания там са и били извършени 8 пластични операции на лицето, за да могат да го възстановят, разказва самата тя пред вестник „Доктор”.

Да преживееш 8 пластични операции на лицето!

Да преживееш 8 пластични операции на лицето!

Сега Ина вече е добре и от инцидента е останал само лош спомен. Тя се хвали, че има много здрав организъм и бързо се възстановява. Когато родила, само седмица отсъствала от залата и се върнала да работи почти веднага в залата.
Според нея в момента българското здравеопазване е трагично. Сблъскала се с него покрай племенника на нейн приятел. Били на ски в Италия и той пострадал лошо на пистата – скъсал далак. Трябвало спешно да се оперира и било сторено почти веднага. Ако това се случи в някой български курорт, Ина не знае дали изобщо момчето щало да оцелее. Треньорката смята, че здравеопазването у нас е много изостанало и като апаратура, и като медикаменти, и като отношение, и всичко останало.
Въпреки това Ина се лекува с традиционната медицина и не е фенка на алтернативната. Много рядко ползва някакви бабини лекове – например мед, лимон и зехтин вместо сироп за кашлица.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *