Да се стопиш с 200 кг за 9 месеца! Вижте как го направи тя! (снимки)

Огромните килограми застрашавали живота на Карол, която се взела в ръце и отслабнала

Мечтата на почти всяка жена е осъществила една щастлива американка. Тя успяла да отслабне толкова драстично, че почти никой от приятелите й не успял да я познае.

Да се стопиш с 200 кг за 9 месеца! Вижте как го направи тя!

Да се стопиш с 200 кг за 9 месеца! Вижте как го направи тя!

И как ще стане това, след като 54-годишната Карол Райт махнала от плещите си тежест от 200 килограма и станала стройна като фиданка.
Само за 9 месеца тя успя от 250 килограма да стане 50 и да смали размера на дрехите си с повече от 12 размера. Всичко започнало от това, че огромното тегло на жената вече започнало да й създава здравословни проблеми. Тя едва ходела, задъхвала се при най-малкото движение, не можела да си намери подходящи дрехи и обувки, не можела да спи, да излиза навън. И един ден й дошло до гуша да бъде заложник на собственото си тяло.

Да се стопиш с 200 кг за 9 месеца! Вижте как го направи тя!

Да се стопиш с 200 кг за 9 месеца! Вижте как го направи тя!

Освен това лекарите я предупредили, че ако не започне да отслабва, може и да не дочака 55-ия си рожден ден.
Тогава Карол се амбицирала и започвала упоритата борба с огромното си тегло. Тя започва диета, с която за първия месец успява да стопи цели 50 килограма. През останалите 8 месеца отслабналата Карол постепенно отслабнала с още 150 килограма. Тя се хранила много пестеливо, като избягвала всичко сладко, въглехидратно и наблягала на зеленчуците и месото. Наред с това тя започнала да плува, да ходи на йога и така най-после успяла изцяло да промени външния си вид.
Сега Карол е щастлива с новата си фигура и дава кураж на всички дебеланки по света да вземат живота и здравето си в свои ръце.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Да се стопиш с 200 кг за 9 месеца! Вижте как го направи тя! (снимки)

  1. Хайде де!
    1. Жената на първата снимкае поне 20 години по-млада от жената на втората снимка.
    2. Къде отиде толкова кожа?
    3. 50 килограма са 300 000 ккалории. Излиза, че през първият месец чрез диета е стопявала по 10 000 ккалории на ден. Нормалното количестово ккалории за ден от храна за един мъж е 2 000 ккалории, т.е ако не е яла нищо би могла да си спестява по 1 500 ккалории. А останалите? При това тегло какви упражнения би могла да е правила за остатъка до 10 000 ккалории?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *