За детоксикация помага и чудодейната хума

Когато се налага да правим детоксикация на организма, може да ни помогне чудодейната хума с нейните очистителни свойства

Освен чрез диети с плодове или с други методи, детоксикация може да се извърши и с хума. Антибактериалните свойства на хумата я правят подходяща за лечение при токсични отравяния, болки в стомаха, отравяния от гъби. Тя може да се използва за детоксикация и за алкализиране на тялото. Убива микробите без да уврежда здравите клетки и полезните бактерии, както антибиотиците и помага за възстановяването на pH в организма.

За детоксикация помага и чудодейната хума

За детоксикация помага и чудодейната хума

В много малки количества тя съдържа радиоактивния елемент Радий. Благодарение на него хумата убива вредните микроорганизми, вируси и бактерии по естествен начин и също така спира растежа на тумори и изхвърля всички токсини от клетките ни, като по този начин извършва детоксикация. Когато pH на тялото ни е станало много киселинно, хумата можа да го подобри. Тя помага да се възстанови pH и да се стабилизира нашата електромагнитна система. При детоксикация успява да отстрани, усвои и свърже токсините в нашата храносмилателна система преди да са постъпили в кръвообращението.

Хумата трябва да се съхранява в хартиен плик или в подобна материя, така че да не са допира до метал, да се пече на слънце, за да поеме слънчева енергия, може да се ползва вътрешно и външно.

За външна употреба се правят лапи от хума с малко вода и се налага болното място като се намазва предварително върху фин плат или марля. След като престои известно време се сваля и мястото се почиства, а хумата се хвърля на местата за отпадъци, но да се знае, че след поглъщането на токсините от тялото вече действа бактерицидно и не бива да се пипа, разнася и да не е на открито. Помага при болки, навяхвания изкълчвания, счупени кости зарастват по-бързо, при болки в коремната област, при херпес, при гъбички на краката, пародонтоза.

“Фигурин
Thalloderma

Thalloderma

За вътрешна употреба се разтваря една супена лъжица хума с вода в стъклена или емайлирана чаша, но не в метален съд и се оставя да престои един ден или даже едно денонощие. На дъното се получава утайка от кашата, пие се хумената вода. В началото дозата трябва да е по малка и постепенно може да се увеличава. Чрез пиене на хумена вода се извършва детоксикация на организма и с това тя е полезна при подагра, язва, анемия, болести на черния дроб, жлъчката, кръвта, глаукома, диабет и други.

Лечебната хума е богата на минерали, успява да отстрани токсините и вредните бактерии, помага да се възстановят клетките, помага при гнойни рани, прилага се като козметична маска за лице. В някои народи се пие хумена вода през зимата с цел тя да се свърже с мазнините и да се предпазят кръвоносните съдове от наслагванията от холестерола. Това е подходящо при консумацията на много мазнини особено през зимата.

Един препоръчан продукт подходящ за вътрешна и външна употреба е Thalloderma. Може да го намерите в аптеките или по интернет.

)

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *