Детоксикирайте кожата и смъкнете целулита с хума

Лечебната хума се използва както при кожни, така и при вътрешни заболявания

Ако искате да детоксикирате кожата или тялото си, най-добре е да използвате хума. Хумата е наричана още лечебна глина и предлага универсален лек както на кожни, така и на вътрешни заболявания. Тя лекува трудно заздравяващи, гноящи рани, циреи, навяхвания и всякакъв вид контузии. Лечебната глина помага при разширени вени, отоци, обриви, екземи, ухапвания от насекоми, херпеси, гъбички на краката, протриване и дори целулит.

Детоксикирайте кожата и смъкнете целулита с хума

Детоксикирайте кожата и смъкнете целулита с хума

От години се знае, че хумата е една от най-добрите детоксикиращи терапии, които са абсолютно безвредни и нямат никакви странични ефекти.
В зависимост от минералите, които съдържа, хумата може да бъде зеленикава, жълтеникава, розовееща или бяла.
Природното чудо подхранва кожата и възвръща еластичността на сухата и накъсана коса. Освен всичко друго хумата има обезболяващо и успокояващо действие при артрит. Тя е в състояние да абсорбира дори натрупаните токсини в храносмилателния тракт. Много хора лекуват с хума колит, гастрит, бъбречни болести, атеросклероза. Лечебната глина се препоръчва също така при анемия, защото съдържа магнезий, желязо, алуминий.
Най-добре е да си купите хума от аптеките и да я смесвате само с вода, тъй като останалите продукти могат да отнемат от лековитите й свойства.
Компресите с каша от хума имат много добър ефект при разширени вени.
Много хора лекуват с хумена вода псориазис, пародонтоза и възпалени зъби. Сутрин на гладно се приема 1 чаена лъжичка хума, разтворена в чаена чаша вода.
Хумата е незаменим помощник и при борбата с пърхота. Прави се кашичка и се маже скалпа. С тази маска се престоява цяла нощ и на сутринта косата се измива само с вода.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Детоксикирайте кожата и смъкнете целулита с хума

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *