Диетата на Кичка Бодурова, с която поддържа фигурата си

Според певицата жените трябва да качват по 2 кг на всеки 5 години, след като минат 40

Кичка Бодурова е винаги в прекрасна форма, въпреки, че вече не е в първа младост. За да е все така слаба и елегантна, нашата певица, която от години живее в Щатите, яде предимно салати. Дълги години менюто й включвало само това. Сега обаче тя е започнала да си хапва и много други неща. Основните храни, с които поддържа фигурата си са плодове, сьомга, домати, сирена и ядки, като най-любими й са лешниците. Не накусва шоколад, паста и картофи. Гласовитата Кичка Бодурова много обича и суши и ядяла поне два пъти в седмицата, пише „24 часа“.

Диетата на Кичка Бодурова, с която поддържа фигурата си

Диетата на Кичка Бодурова, с която поддържа фигурата си

В дома на певицата никога не се ядяло обаче пържено и мазно. От години Кичка Бодурова не е вкусвала и бял хляб, особено топъл, защото ставал на топка в стомаха. Затова си приготвяла сама – с ръжено брашно, ленено семе, грухана пшеница, мак, сусам, тиквено семе, слънчогледово и кимион.
Българското сирене, зелеви листа за сърми и други български вкусотии вече не й липсват, тъй като в магазини край дома й в Лас Вегас тези неща вече се продават.
Единственото, което никъде не можела да намери, били хубавите родни домати и нашенските подправки. Затова като си дойде в България, се запасява с шарена сол, която си пренася в Щатите.
Макар че усилено се грижи за добрата си форма, Кичка Бодурова не е фен на строгите диети. Тя е за качествен и пълноценен живот, въпреки че жените никога не трябва да забравят, че за да се поддържа лицето във форма, трябва да се качват по 2 кг. на всеки 5 г. след като се навършат 40 години.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *