Домашна рецепта, която лекува рак! Вижте!

Пациенти болни от рак на белите дробове и простатата са имали полза от нея, възможно е и други видове рак да лекува

Авторът на статията в сайта kelleyeidem.hubpages.com, споделя как се е излекувал от

рак на простатата. Той се казва William Kelley Eidem и споменава за друг мъж излекувал се от този вид рак, а също и за други случаи като рак на белите дробове. Става ясно, че част от неговата рецепта е създадена в резултат на това, което е научил от изследването, което е направил на книгата „Лекарят, който лекува рак”.

Домашна рецепта, която лекува рак с чесън и люти чушки или джинджифил.

Домашна рецепта, която лекува рак с чесън и люти чушки или джинджифил.

За получените знания William споделя: „Това, което имаш тук е почти като да имаш ключовете на царството, когато става въпрос за по-добро здраве.” Рецептата, която описва съдържа: настъргани чесън, люти чушки хабанерос (Habaneros) и евтини водка, ракия или ябълков оцет (но заедно с утайката).

От чесънът се вземат 1 или 2 глави, обелва се и преди да се настържи трябва да се разрежат скилидките по дължина и ако има зелени кълнове да се отстранят.

Напълнете с лютите чушки и чесънът до 2/3 от блендера и добавете в останалата част смес от водката или ракията смесени с равни части филтрирана вода или ябълков оцет, без да се разрежда с вода. Включете блендера за около 60 секунди и изсипете сместа в тъмна стъклена бутилка с капак и я затворете здраво. Разклаща се всеки ден в продължение на две седмици. След това тя е готова да се употребява. Можете да започнете да използвате сместа веднага с помощта на супена лъжица, но не се обяснява по колко на ден. Препоръчително е използването на гумени ръкавици, заради лютите чушки и да се внимава да не попадне сок от тях върху очите.

Тази рецепта против рак е ефикасна и при инфаркт. Като алтернатива на лютите чушки хабанерос може да се използва джинджифил. Просто лечебния ефект се забавя с 1 или 2 седмици. Ако ползвате варианта с ябълков оцет, то сместа трябва да се съхранява в хладилник.

Препоръката на автора William е тази рецепта да се сподели с повече хора в нета, за да стигне до тези, които биха имали нужда и полза от нея.

Още за лечение на рак четете – ТУК.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *