Домашна рецепта полезна за разширени вени и тромбофлебит

Рецептата е полезна освен за тромбофлебит и за остеохондроза, за напукана кожа и за мазоли

Заболяването тромбофлебит е сериозно и винаги трябва да се търси лекар специалист за назначаване на нужното лечение. Рецептата от народната медицина, която поделяме може да бъде само помощно средство, а за някои и да има повече полза.

Вземат се 10 таблетки аспирин и се смилат на прах и се заливат с четвърт литър водка. В продължение на един два дни се разбърква от време на време, така както са в съда (буркан например).

Домашна рецепта полезна за разширени вени и тромбофлебит

Домашна рецепта полезна за разширени вени и тромбофлебит

Направете си превръзка и намокрете парче марля с течността от водката и аспирините и така увийте около петите на краката си. След това увийте с найлон петите преди да е изсъхнала сместа и си обувате чорап и преспивате с този компрес цялата нощ.

Сутринта си измивате краката, подсушавате ги и ги намазвате добре с крем за крака. Процедурата се прави всяка вечер в продължение на 10 дни, като се очаква да има подобрение върху кожата от първия ден, а до десетия и за болките в краката.

Тази процедура е полезна освен за тромбофлебит и за разширени вени, като се намазва болното място със същата смес. Приложете сместа и при остеохондроза, върху мястото, което е болно, там се получава и възпаление по краката. В болните хрущяли и кости при остеохондроза се натрупват соли, това е дегенеративен процес.

За една полезна билка четете – ТУК.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Домашна рецепта полезна за разширени вени и тромбофлебит

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *