Домашна рецепта помага за отслабване и против тумори

Тази рецепта се нарича тибетска и помага за отслабване като изчиства излишните мазнини и е полезна против тумори

Използвана през вековете, тази тибетска рецепта е помагала на много хора за здравните им проблеми. Тя е била написана върху глинени плочи и е намерена от експедиция на ЮНЕСКО през далечната 1971 година в тибетски манастир. Полезна е при различни здравословни проблеми – стопява излишните мазнини и с това помага за отслабване, стопява тумори, кръвоносните съдове стават от нея по-еластични, подобрява зрението, предпазва от инсулт и инфаркт, храносмилането се подобрява.

Домашна рецепта помага за отслабване и против тумори с чесън

Домашна рецепта помага за отслабване и против тумори с чесън

Всичко това може да се определи като пречистване и подмладяване на целия организъм. Ето и нужните продукти:

Чесън 350 грама, почиства се. Приготвя се и спирт 200 грама чист етилов (96%).

Чесънът се нарязва и стрива в дървено хаванче. Взема се от дъното на хаванчето, където има най-много сок – 200 грама. Слага се в сух съд, например стъклен буркан. Залива се със спирта и се затваря плътно. Оставя се на тъмно за 10 дни, след което се прецежда и след още 2 дни може да започнете употребата й.

Тя се пие с прясно мляко, като се слагат според схемата определен брой капки от сместа от чесън и спирт в 50 мл. прясно мляко. Тази смес от мляко и еликсира се приема 3 пъти дневно 20 минути преди ядене. Друг е въпросът дали е тибетска или някъде из съседните места из Азия и какво са пили вместо спирт, защото тогава точно етилов спирт (96%) не е имало.

Това е рецептата за отслабване и против тумори от Изток.

“Демир

Важна подробност за спирта – писал съм я тук в тази статия и е препоръчано за премахване на токсични вещества в него, преди употреба за пиене. 

Вижте и другите статии  в линковете.

Схема към рецептата

Схема към рецептата

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Домашна рецепта помага за отслабване и против тумори

  1. iskam da vi zapitam,kolko vreme moje da se priema,pravi li se po4ivka sled kolko otnovo mojem da e priemem malko po-podrobno da mi razkajete,blagodrq predvaritelno

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *