Домашна рецепта против вируси и паразити

Една рецепта за приготвяне на домашно лекарство против вируси, паразити и бактерии

Вирусите, паразитите и бактериите са главните причинители за повечето болести. Избрали сме една рецепта за приготвяне у дома, която ще обезвреди присъствието им в организма.

Ето съставките на рецептата:

3 глави чесън, средно големи по размер, 3 глави лук, настърган корен от джинджифил – 3 супени лъжици, 3 люти чушки и 3 супени лъжици корен от хрян настърган. Освен тях е необходими и домашен нефилтриран ябълков оцет.

Домашна рецепта против вируси и паразити

Домашна рецепта против вируси и паразити от зеленчуци и подправки

Ненастърганите продукти ситно се нарязват и се слагат в буркан до изпълване на 75% от обема му, след което се допълва с оцет. Бурканът трябва да се запуши с капачка и да се разклати енергично, след което да се остави да престои 2 седмици. Преди това обаче запишете си датата, на която сте го затворили. Трябва да се разклаща един път на ден поне през това време. След изтичането на двете седмици, трябва да се прецеди с марля или тензух, а продуктите, които остават да не се хвърлят, а да се използват в салати или в готвенето на месо.

Дозата за употреба е три пъти на ден по две – три супени лъжици, като се жабурка в устата и след това се преглъща. Това се препоръчва за болни хора, а за здрави може само 2 супени лъжици вечер след ядене.

Лекарството има трайност една година, но трябва да се съхранява на тъмно. За тази цел го увийте с тъмна хартия. То е мощно защото съставките му са от най-силните и детоксикиращи подправки и зеленчуци. Стимулира циркулацията на кръвта.

Тази рецепта против против вируси, паразити и бактерии е помогнала на много хора.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *