Един бърз начин да се отървем от досадното хъркане

Досадното хъркане е един от често срещаните здравословни проблеми на хората, с които бихме искали да се справим

Една от причините за неприятното хъркане е подуването на езика в неговата основа. А знаете ли, че това означава, че има вероятност и то голяма това да се дължи на проблем с черния дроб. Ако в действителност се окаже, че там е проблемът, то ще може, след като се възстанови черният дроб да се реши и проблемът с гадното хъркане.

Обикновено това е малко дълъг период от време възстановяването му, но ние сега ще се спрем на един друг начин за отстраняване на неприятното хъркане.

Един бърз начин да се отървем от хъркането

Един бърз начин да се отървем от хъркането

При правенето на логопедичен масаж на езика може да се получи отстраняване на неприятното хъркане, но само за известно време. За целта си измийте добре ръцете или използвайте чисти ръкавици.

Отворете устата си и изплезете езика навън както при преглед при чичо доктор.

С показалеца си бръкнете в устата както го прави доктора при преглед, но той е с пластинка.

Поставете пръстта си в основата на езика и го масажирайте с кръгови движения надолу към брадичката. Може също да масажирате от едната му страна и после от другата.

Този масаж ще предизвика болка и трябва да масажирате докато спре да боли и после увеличете натиска докато започне пак да боли отново. Този масаж трябва да се повтаря докато изчезне болката.

Добре е да се съобразявате с дълбочината на бъркането в устата, за да не се стига до повръщане. Това би могло да отстрани поне за известно време досадното хъркане. / epochtimes-bg.com

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *