ВИЖТЕ един от най-новите методи за трайно ОБЕЗКОСМЯВАНЕ (ВИДЕО)

Depilar System е един от най-новите методи за трайно обезкосмяване, който навлезе у нас

 

Принципът на действие е употребата на новия метод след кола маска. Това се прави с цел да се изтръгне косъма с корена, за да може да проникне продуктът в отворената пора. По този начин той унищожава папилата, която храни косъма.

По същия начин се използва и след изгаряне на косъма до корен с електрическа пинсета.

Depilar System действа нежно и финно и затова е подходящ почти навсякъде из тялото. Може да се прилага и за обезкосмяване на косъмчета в ушите.

Вижте един от най-новите методи за трайно обезкосмяване

Вижте един от най-новите методи за трайно обезкосмяване

Той е революционен метод прилаган за трайно обезкосмяване. Базиран е на естествени ензими – трипсин и химотрипсин. Има тези предимства, че е подходящ за всякакъв фенотип и цвят на косъма, без проблем се използва през летните месеци, притежава висока степен на поносимост, не причинява болка, действието му е нежно и не причинява алергични реакции.

Самият продукт е гелообразен с естествени ензими и е напълно безвреден. Много е лек и приятен на допир. В състава му влиза инхибиторен гел и активатор. След като се приключи с прилежното обезкосмяване с кола маската, гелът се втрива с масажни движения в продължение на около една минута. След това идва ред на активатора, който помага за проникването. Проитова се усеща леко затопляне.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *