Вижте един по-различен метод за ЛЕЧЕНИЕ на рак

Надеждата умира последна – един метод за лечение на рак от нетрадиционната медицина

През последните години се говори за възможностите на Палиетивната медицина. Това означава грижа за неизлечимо болните пациенти (иноперабилен). Те най-много се нуждаят от надежда, а е необходимо тя да се подхранва не само с думи, но и с реални действия. На тези нужди отговаря нетрадиционната медицина, която има успехи при лечение на някои болести.

Предлагаме ви методът на Николай Шевченко за лечение на рак чрез нерафинирано слънчогледово олио и чист етилов спирт.

Методът на Николай Шевченко за лечение на рак чрез нерафинирано слънчогледово олио и чист етилов спирт.

Методът на Николай Шевченко за лечение на рак е чрез нерафинирано слънчогледово олио и чист етилов спирт.

Взема се 30–40 милилитра нерафинирано слънчогледово олио и 15-17 милилитра чист етилов спирт от 95-96 градуса. Разбърква се сместа енергично за две минути в шишенце и веднага се изпива бързо точно половин час преди ядене. Пие се три пъти на ден, а има и случай при два пъти на ден и пак е действал, но инструкцията е три пъти на ден. След първите и вторите 10 дни трябва да се направи почивка от по 5 дни. След изтичане на трите десетдневка трябва да се почива от 14-21 дни. Лекарството може да се пие една година, а понякога и две до пълно оздравяване. Ако не е възможно да се ползва спиртът, вместо него може да се ползва 40 градусова водка. В такъв случай излекуването става по-бавно. При лимфосаркома не може с водка, а трябва да е непременно със спирт.

По време на първите 4-7 дни от лечението се усеща парене и бучка в гърлото и чувство за оток на хранопровода – образуват се ръбове при заздравяването на микроязвите в хранопровода вследствие езофагита. При по-напредналия етап от лечението тези усещания би трябвало да се прекратят.

Колкото по-тежко и безнадеждно болен е човек, толкова по-забележимо протича оздравяването, забелязал Шевченко. Метастазите преставали да се развиват след първите няколко дни от започване на лечението.

Методът не е съвместим с друго противораково лечение и затова е подходящ само за безнадеждно болни. Допустимо е да се приемат по лекарско предписание само обезболяващи и сънотворни лекарства. Противопоказано е и въвеждане на глюкоза венозно. Диета не е нужно да се спазва, но не е желателно да се вземат по много плодове.

“Фигурин

Една важно подробност – добре е непременно да се обгори спиртът. Сипва се от него в тенджера около1 до 2 пръста ниво на дъното, но да е с добре уплътняващ капак, запалва се внимателно да не си запалите ръката или да не направите пожар, само за около 5 секунди и затваряте с капака, за да изгасне и след това го пресипвате в друг съд, шише или друго. По този начин се пречиства и е готов за пиене, в огъня изгарят някои токсични в-ва, ако има такива.

В оригиналната статия Николай Шевченко забранява да се ходи при екстрасенси, биотерапевти и други подобни врачки и всичко от този род.

Успешно излекувани има от рак на пикучен мехур, на правото черво, лимфосарком на челюстта, на стомаха. Тези, които са пробвали методът споделят на адрес – [email protected]

Още по темата може да прочетете друга статия от този линк оттук.

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Вижте един по-различен метод за ЛЕЧЕНИЕ на рак

 1. Здравейте
  Съпругът ми обяви симптомите на рак на дебелото черво в началото на 2013 и заяви , че ще кара така докато се скъса конеца. Не можех да не реагирам и започнах да търся народно лечение. Опитах да му давам сода с кленов сироп, но вкусът не му допадна и като глезено дете отказа да го пие. След това попаднах на терапията на Шевченко и макар рядко преди това да е пил алкохол , се съгласи да я приеме. От май до ноември стриктно спазваше схемата 2 пъти на ден. Но понеже имаме приятели доктори, те малко го подведоха, че трябва да направи някакви изследвания, вкараха го в болница и успяха да го убедят за операция.
  Докторите се учудили ,че за почти година тумора е съвсем малък и без никакви разсейки.
  Ето това е нашата история- не можем да направим сравнение- преди и след, защото преди терапията не сме правили изследвания.До днес от болестта няма следа.

  • Благодарим Ви за коментара.Така се уверяваме, че има полза от този метод и че има добри отзиви. Моята майка през 1997 г получи къвоизлив в стомаха и установиха рак на стомаха. Искаха да я оперират, но тя отказа и започна да се лекува по метода на Шевченко. След една година пекрати и досега не е имала проблеми с малки изключения. Обръщам внимание на читателите за прегарянето на спирта. Това ми го каза, една аптекарка, когато го купувах, затова съм го писал в статията. Ето още за лечението на рака. http://lechitel.net/nai-uspeshnata-dokazana-terapiya-lechenie-rak/

  • Моля ви да споделите марката на маслото и водката, които използвате и за диетата също!Благодаря от сърце!

   • Обикновено се използва нерафинирано слънчогледово масло от студена преса, например по магазините се продава такова на фирмата Балчо. За водката няма точни указания, но е добре да е по-качествена. За диетата се препоръчва веганска за такива тежки заболявания като животинските белтъчини се заместват с ядки, бобови храни и други заместители. Вижте и тук: http://lechitel.net/nai-uspeshnata-dokazana-terapiya-lechenie-rak/.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *