Една невероятна история на бебе оцеляло като по чудо (ВИДЕО)

Бебе оцелява след много рискована операция в утробата на майката

Все още неродено бебе претърпява операция в утробата на майка си за спасяване на живота му. То се казва Самюел Александър и е било на 21-седмична възраст. Бебето било диагностицирано със заболяване известно като недоразвит гръбначен стълб или „Спина бифида”. То не е имало шанс да оцелее след раждането, затова е било належащо извършването на животоспасяваща операция.

Майката на нероденото бебе е медицинска сестра в гинекологията в болница в Атланта. Тя е знаела за удивителните хирургични способности на д-р Йозеф Брунер, практикуващ в болницата на университета в Нешвил. Той извършвал успешни операции на бебета преди да се родят.

Една невероятна история на бебе оцеляло като по чудо.

Една невероятна история на бебе оцеляло като по чудо.

Операцията се състояла в извършване на секцио и след като е направен малък разрез в плацентата е извършена операцията по гръбначния стълб. Нероденото още бебе Самюел си подало ръчичката през плацентата малко преди да завърши операцията доктор Брунер и го стиснало здраво за пръста.

По-късно хирургът споделя, че това е бил най-вълнуващият момент в живота му и точно тогава той бил напълно парализиран, сякаш бебето е искало да благодари на доктора за спасения живот като е протегнал ръчичката си и го хванал за пръстта. Фотографът успял да заснеме точно момента на стискането на пръстта на д-р Брунер и снимката получила името „Ръката на надеждата”.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки
Бебе оцелява след много рискована операция в утробата на майката.

Бебе оцелява след много рискована операция в утробата на майката.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *