Ефективни народни рецепти при гнойна ангина

При гнойна ангина, афти, възпалени сливици, болно гърло, наши читатели споделят своите изпитани народни рецепти

Наш читател разказва как се е излекувал завинаги от гнойна ангина.
„До преди двайсетина години боледувах от гнойна ангина всяка зима, придружена с гнойни налепи, висока температура. Не ставах от леглото по няколко дни, пиех антибиотици и, както се казва „една седмица с хапчета или 7 дена без хапчета, и ти минава“. Беше неприятно и мъчително, затова една вечер като отидох на работа, тъй като свирех в ресторант, нашата миячка, леля Стойка, мир на праха й, ме пита защо съм толкова угрижен и тъжен.

гнойна ангина

При гнойна ангина, афти, възпалени сливици, болно гърло, наши читатели споделят своите изпитани народни рецепти

Обясних й тормоза от сливиците и тази упорита гнойна ангина, а тя ми каза, че по-лесно за лекуване заболяване няма. Аз помислих, че се шегува с мен, но тя ми каза следното: „Взимаш една пинцета – зъболекарска, с изкривени краища, издърпваш полипите от сливиците и на тяхно място, пак с мократа пинцета, потопена в готварска сол, слагаш солта в кратерчето на всеки полип“. Магията стана от раз и до ден днешен аз не знам какво е гнойна ангина. Благодарение на една тази страхотна жена  аз вече нямам този проблем и не мога да не го споделя с всички, които като мен се гърчат от болки в гърлото и гнойна ангина. А е толкова просто и безобидно лечението от народната медицина.“
Друг читател споделя друга своя рецепта. Според него много по-ефективно е за лекуване на възпалени сливици, синузит, полипи в носа, гнойна ангина и проблеми в устната кухина като афти и парадонтоза, да се лекуваме със собствената урина. Въпреки че звучи много неприятно и дори за някои направо невъзможно, но нашият читател споделя, че това лечение е супер ефективно. Трябва да се прави промивка на носната кухина, гаргара и жабурене на устната кухина, което ще ви избави от всички тези проблеми. Мъжът споделя това от собствен опит.
Друга много ефикасна народна рецапта при гнойна ангина е лечението с морска сол. Взема се една шепа морска сол се вари в един литър вода до стопяване на солта. Сместа се прецежда се през марля и сутрин и вечер се прави гаргара в продължение на месец.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *