Ефикасен домашен еликсир за лечение на диабет

Домашно приготвен еликсир слага край на високата кръвна захар

Цивилизованият начин на живот е причинител на редица съвременни заболявания, сред които и диабета. Всички съвременни болести стават все по-масови, а модерната медицина сякаш е безсилна да се справи с тях. Сега диабетиците в целия свят са 250 млн. души и се очаква до 2030 г. да станат 550 млн.

Болните от диабет трябва цял живот да пият скъпи лекарства, инжекции с инсулин и да следят кръвната си захар. Народната медицина обаче има какво да предложи за този бич за съвременните хора.

Ефикасен домашен еликсир за лечение на диабет с орехи

Ефикасен домашен еликсир за лечение на диабет с орехи

Лиляна Панталеева от село Костанденец е била болна от диабет и е решила да опита една рецепта от народната медицина. Тя започнала да се лекува с нея и кръвната й захар спаднала за постоянно на 4,2 единици от 9,55

Ето и рецептата:

Приготвя се половин литър домашна ракия – 40 градуса след това в нея се слагат 15-20 ореха натрошени и техните черупки. Към тази смес се прибавя индрише – 20 листа нарязани с дръжките им.

Тези продукти се слагат в шише с широко гърло за удобство и трябва да престоят в хладилника за 10-15 дни. Шишето трябва да е увито добре с вестник.

Така приготвената ракиена настойка се пие по 20-25 г на гладно сутрин до свършването й.

Лиляна Панталеева се е убедила, че народната медицина може наистина да лекува и не разбира защо хората не й се доверяват, а прибягват до скъпите и вредни лекарства. Тя повече никога не е получила повишаване нивата на кръвната захар и се чувства много добре.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Ефикасен домашен еликсир за лечение на диабет

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *