Ето един изпитан метод за лечение на бялото течение

Излекувайте бялото течение с този изпитан метод с оцет

Съветът на лекарите за лечение на бялото течение е първо да се установи каква е причината за появата му. То може да е напълно нормално понякога и се появява малко преди менструация. Ако е такова то е напълно нормално и се нарича цервикална слуз. Нормално е влагалището да е влажно, защото така то е защитено от бактерии и микроби. За да е болестно състояние, когато имаме инфекция, то е с неприятен мирис, по-гъсто е и слузесто, може да причини сърбеж, понякога и болка. Такова бяло течение е с инфекция и трябва да се лекува.

Прегледа при гинеколог ще установи причината за него. У дома обаче можете да приложите една изпитана рецепта с ябълков оцет.

Ето един изпитан метод за лечение на бялото течение.

Ето един изпитан метод за лечение на бялото течение.

За пиене може да направите една лъжица ябълков оцет да се добави една супена лъжица мед в преварена или минерална вода и се изпива. Освен чрез пиене може да се използва и за промивки. При замърсяване на влагалището се използва този метод. Разбира се за тази цел отново се използва разреден ябълков оцет. Промивки могат да се използват само когато е замърсено влагалището и следствие на това се е появило бялото течение.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *