Ето една алтернатива на химиотерапията

Не бива да се разчита на химиотерапията в борбата с рака, смятат учените

Специалисти от известния в цял свят медицински изследователски център „Джон Хопкинс” отвъд океана твърдяха до преди години, че единственият начин да се борим с рака е химиотерапията, сега са на друго мнение. Те са мнение, че има и друга алтернатива за борбата със смъртоносната болест.

Те са установили и твърдят, че от решаващо значение е имунната система да е силна. Във всеки човек има ракови клетки, които не се откриват при изследвания, докато не се увеличат чрез размножаване до няколко милиарда. Това е така, защото не могат да бъдат забелязани поради малкия им размер. При наличие на една силна имунна система раковите клетки не могат да бъдат допуснати до размножаване до размер, при който се образуват тумори.

Ето една алтернатива на химиотерапията

Ето една алтернатива на химиотерапията

Специалистите са на мнение, че когато човек е болен от рак, това означава, че системно се е недохранвал с нужни за здравето хранителни вещества. Хранителните недоимъци може да се дължат освен на недостиг на храна, а и на генетични фактори или други свързани с начина на живот и околната среда.

Необходима е промяна в режима на хранене, за да се преодолеят хранителните дефицити, за да се подобри състоянието на имунната система. Добре е да се ползват и подходящи хранителни добавки.

Един добър начин за унищожаване на раковите клетки е те да се уморят от глад, като се придържа човек към хранителен режим, при който те не се размножават. Например протеинът на месата е трудно разложим в храносмилателния тракт и освен това изисква много ензими за усвояването им. Когато месните продукти не са смелени достатъчно добре в червата те ще доведат до разлагане и оттам до увеличаване на токсините в телата ни.

Раковите клетки имат твърдо протеиново покритие в стените си и ако се спре консумацията на месо или поне се намали, то ще се освободят повече ензими, които ще започнат да атакуват стените на раковите клетки изградени от протеини. По този начин клетките убийци на раковите клетки ще могат по-ефективно да ги убиват.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

В борбата с рака могат да помогнат и някои хранителни добавки, които подпомагат нашата имунна система като дават възможност на клетките убийци на раковите клетки да ги убиват. Витамин F например е известен с това, че причинява апоптоза т.е. програмирана клетъчна смърт. Това е средство на нашия организъм да се отърве от увредените или ненужните клетки. Ракът се храни със захар, ако я спрем от употреба то раковите клетки ще гладуват. Трябва да се избягва и аспартам – заместител на захарта, понеже е вреден. Освен това ракът вирее добре в кисела среда, а тя се създава от месото и други преработени храни, следователно, ако го спрем или ограничим ще го лишим от живителната му среда. Също от полза е и да спортуваме и дишаме чист въздух, раковите клетки не могат да живеят в наситена с кислород среда. Друг фактор причиняващ рак и неговото развитие са ядовете и отрицателните психически емоции, затова те трябва да се отстранят по възможност, въпреки трудностите, които преживяваме в живота.

Научните изказвания, че вегетарианството е обявено за психично заболяване, изобщо не е научно, а по-скоро конспиративно и целящо извличане на печалби както от продажбите на меса, така и от продажбата на лекарства. Вярно е, че трябва да се внимава с набавянето на незаменими аминокиселини, които се съдържат в бобовите храни, ядките и семената като сусамовото, конопеното и други, а също и витамин В12. Фармацевтичната мафия използва лошите хранителни навици на повечето от хората, за да си прокарват своите планове за трупане на печалби от здравето на хората и лъжите с нелечими болести като рака и други и пропагандата за ядене не месо и отхвърляне на вегетарианството като начин на живот и хранене. Повечето организации занимаващи се с това са финансирани от хора на Ротшилд и Рокфелер, които са част от заговора срещу човечеството, който включва и налагане на фалшиво религиозно поклонение.  Вижте видео клиповете!

Още за рака четете – ТУК.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *