Ето една вълшебна рецепта за пречистване на черния дроб

Рецептата ще ви помогне да се радвате на добро здраве и да се изпълните с енергия

Една вълшебна рецепта за пречистване на черния дроб ще ви бъде много от полза за здравето и ще се почувствате изпълнени с енергия. Особено след обилното хранене по празниците, когато черния дроб е много претоварен с работа и се задръства с токсини, тази смес ще ви помогне да нормализирате състоянието му и да се пречисти от токсините.

Ето и рецептата за тази полезна смес:

Вълшебна рецепта за пречистване на черния дроб

Вълшебна рецепта за пречистване на черния дроб

Нужни са следните продукти: 6 средно големи или по-едри лимона, 3 броя грейпфурт, джинджифил – корен с дължина около 10 см, 4 или 5 скилидки чесън, прясна мента – 3-4 листа, ленено масло 3 супени лъжици, кимион на прах около 1 чаена лъжичка и на края половин литър вряла вода.

Употребява се като се смесят първо тези съставки и се изпива получения сок. Особено се препоръчва този сок за хора, които са прекалили с мазните храни, газираното и алкохола.

За тези, които са с някакви чернодробни заболявания или имат и макар само някакви признаци за болен черен дроб, се препоръчва да пият от този сок 2-3 пъти седмично.

Към тази рецепта ще добавим още една за пречистване на организма. За изпълнението й са необходими една парче джинджифил – по-голямо, 2 грейпфурта, 3 лимона и една супена лъжица пчелен мед. Всичко това се смесва и се изяжда.

Добре е корите на плодовете, които могат да се ядат да не се изхвърлят, а да се изяждат заедно с плодовете, защото съдържат полезни вещества.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *