Ето как една майка оздравя от рак по съвета на сина си! (ВИДЕО)

Ако се приложи природосъобразният начин на живот, той може да помогне да бъдат победени тежки болести като рак и други заболявания

Една от най-тежките болести на света днес отнема всеки ден хиляди човешки живота. Болестта рак все пак не е присъда. Ето един пореден случай на човек болен от рак, който е оздравял благодарение не на официалната медицина и на нейните методи химиотерапия и лъчетерапия, а на алтернативния прироодсъобразен начин на живот. Все чуваме, че някъде по света някой се е излекувал от рак или някоя друга тежка болест, а у нас не ставали такива неша, защото нямаме това или онова, което те имат.

treating cancer

Милен Антонов заяви в предаване на БНТ, че майка му е оздравяла за месец от рак с природни методи

Преди няколко дни скромният българин Милен Антонов заяви в предаване на БНТ, че майка му е оздравяла за месец от рак с природни методи. В интервюто той потвърди, че онко комисия от 4 професори, сред които и изпълнителният директор на ИСУЛ професор Коруков, че има рак, диагнозата е потвърдена. Този начин на лечение е приложим не само за рак, а за всяка друга болест, защото то не е вид лечение, а начин на живот. Основното в оздравяването е човек да не прехвърля отговорността за всичко на друг, а да вярва в себе си и да се освободи от лошите и негативни мисли. За разлика от промяната в начина н аживот, традиционната медицина предлага лечение с лекарства, които само биха забавили оздравяването, защото ще отслабят имунната система.

Милен разказал в ефир случая на майка му и как е успял да я убеди да промени живота си. За един обикновен човек това е много трудно. Това е било много трудно от нейна страна, защото сина й ако нещо сбърка в това, което я убеждава, тя е щяла да умре, а той никога да не си го прости. И така, той я убедил и започнала да живее на село напълно приридисъобразен начин на живот. В градовете това не става, поради напрегнатия живот, замърсения въздух и околна среда, високата доза облъчване от електромагнитни вълни от техниката и други. Молен е изследвал религиите – Християнство, Индуизъм, Дзен и други и постепенно е стигнал до истината, че трябва да осъзнава всички мисли и емоции в ума си и те ще се разтопят. Освен това не трябва да бъдем кукли вързани на конци и да ни натрапват разни мисли и страхове и т. н. Той се е занимавал и с бойни изкуства. Простата истина, която трябваше да приложи и майка му бе – спокоен ум, спокойно протичане на енергията и всичко в тялото и оттам имунната система ще стане силна и ще победи болестта. Имунната система лекува всички болести, каза Милен и спомена че имало случай на оздравял ампутиран крак.

“Фигурин

Животът на село протичал с хранене на чиста растителна храна, ядки, сокове и по предписание на билкар хума за пречистване на организма, пие се сутрин на гладно, също и пиене на топла вода с разтворени бучки лед в нея и ХУСК също сутрин на гладно. Постепенно майка му започнала да оздравява. Тя е на 58 години. Използвали са лентички лакмусови за следене на киселинността на организма – РН. Те са били индикатор дали се подобрява здравето на майка му.

Още за лечение на рак четете – ТУК

Ето и това, което Милен препоръчва да се прави:

recommendations

Препоръки

С пожелание за успех на всеки, който реши да започне да живее природосъобразен начин на живот. Вижте видеото. /Източник: За Жената.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *