Ето какво приложение намира отварата от бахар за отслабване

За тези, които имат голям апетит и искат да отслабнат, отварата от бахар им помага да го намалят

Много хора се интересуват от проблема с отслабването, а имат същевременно голям апетит. Едно сравнително ново средство е включено в борбата с натрупаните мазнини, което помага и за по-бърза обмяна на веществата.

Това ново средство е зелен чай с добавен бахар. За тези, които са загрижени за своето здраве и фигура, този чай е приятен.

Освен, че прави обмяната на веществата по-бърза, черният и зеленият чай помагат да се гони апетита за тези, които страдат от голям апетит. Само за потискане на апетита можете да пиете чай само от бахар без добавен зелен или черен чай. Все пак те съдържат и вредна съставка – кофеин.

Отварата от бахар е полезна за отслабване и за подобряване на здравето.

Отварата от бахар е полезна за отслабване и за подобряване на здравето.

Ето начина на приготвяне – пет зърна бахар се заливат с ½ л вряка вода, престоява 5 минути и се прецежда. По 1 чаена чаша се изпива преди всяко ядене.

Другите полезни качества на отварата от бахар са, че помага на организма да се изчисти от шлаките, помага за пречистването на кръвта и повишава имунитета. Така че отварата от бахар помага освен за свалянето на килограмите и за подобряване на здравето.

Бахара се явява и като безвреден енергетик – повишава изработването на енергия в човешкото тяло.

Тази подправка може да я намерите във всеки хранителен магазин. Трябва да знаете, че не се препоръчва за бременни жени и кърмачки, също и за стомашни заболявания. Понякога може да причини и алергия.

Ако пиете повече от половин литър дневно, може да получите подуване на корема и често уриниране.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *