Ето кой е най-мръсният орган в човешкото тяло

Херпес по устните може да се пренесе и на п*ловите органи

Задавали ли сте си въпроса кой е най-мръсният орган в човешкото тяло. Не, не е този, който си мислите. Истината е някъде съвсем другаде.
Според лекарите най-мръсният орган в човека е устата, тъй като там могат да се открият всички микроби и зарази, за които можем да се сетим. В тази микробна среда различните бактерии и вредни микроорганизми се развиват изключително благоприятно.

Ето кой е най-мръсният орган в човешкото тяло

Ето кой е най-мръсният орган в човешкото тяло

Именно от устата могат да плъзнат зарази и по други органи на тялото ни. При ор*лна любов например херпес от устата може да бъде предаден на п*ловите органи. При същата ситуация съществува риск от зараза и с трихомони, сифилис и гонорея. Дори нещо повече – от устата HPV вирусът може да предизвика рак на гърлото и да слезе надолу, пише „Блиц”.
Съвсем наскоро такъв случай с известният холивудски актьор Майкъл Дъглас направо шокира обществото, след като зваздата заяви, че ракът на гърлото, с който той се бори, е получен именно по този начин – при ор*лна любов с жена, която имала папилома вирус.
Съвсем не е за подценяване и хламидиалната моноинфекция, която повторена няколко пъти, причинява стерилитет при жените, тъй като се развива тазово възпалителна болест. Затова трябва задължително да се правят прегледи от специалист и да се изготвят тестове за широк кръг болести, предавани по п*лов път.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *