Ето с какво се изкарват у нас повече пари от лекарите

Певицата Ваня Костова се гордее, че синът й стана лекар

Певицата Ваня Костова поздрави випуск 2013 на Медицинския университет в столицата в НДК в зала 1, където беше синът й д-р Боян Михайлов. Тя се гордее с него, че се дипломира като лекар. Той обаче възнамерява да специализира в чужбина. Ваня поздрави лекарите с една песен, в която се включи и синът й. Към края на празненството тя сподели за вестник „Доктор”, че синът й избрал професията лекар вместо тази на певец, защото имал добро сърце, обича да помага, добродушен е и медицината го е привличала още като малък.

Ваня Костова: В България се изкарват повече пари с пеене, отколкото като лекар!

Ваня Костова: В България се изкарват повече пари с пеене, отколкото като лекар!

В действителност в България с пеене се изкарват повече пари, отколкото изкарват лекарите, сподели Ваня. В рода им има потомствена дарба за пеене и д-р Боян Михайлов спокойно можеше да продължи традицията да пее, но той избра медицината, сподели певицата. Той завърши с много добър успех и тя е щастлива за него, но се надява, че някой ще продължи традицията в рода им с пеенето.

Ваня сподели, че му помага с внимание и грижи засега и й е много мъчно, че той има намерение да специализира в чужбина. Медицината и пеенето са призвание и засега, ако той започне да си вади хляба с пеене, ще има повече пари, отколкото като лекар, но него не го привлича медицината за печелене на пари.

Певицата сподели, че в нашето здравеопазване я привлича добротата на лекарите и разказа как преди години, когато била бременна със сина си, че я блъснала кола и лекарите са я спасили. Имала е счупвания и Боян едвам е оцелял. Имала е счупване на таза на 5 места, получила белодробна емболия и комоцио, но лекарите са се погрижили както трябва и е оцеляла тя и синът й се родил жив и здрав. Инцидентът е станал, когато е била в 6 гестационна седмица и е имало голяма вероятност да загуби сина си. Цяла година е била много зле със здравето с постоянен недостиг на калций, заради бебето, но след това се е възстановила. /БЛИЦ

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *