Фармацевтичните компании крият витамин В17, мощният убиец на рака (ВИДЕО)

Витамин В17 е мощният убиец на рака и това е открито преди години от науката, но е прикривано с цел печалбите на фармацевтичните компании да се увеличават

Известният американски писател евреин Едуард Грифин разкрива една истина за един обикновен витамин пазена в тайна заради печалбите, които имат фармацевтичните компании и които биха загубили, ако той беше приложен за лечение на рака в книгата си „Свят без рак”. Витамин В17 или както още го наричат Амигдалин (от гръцкото название на бадемите) е вещество, което бързо унищожава рака и подобрява здравето. Той е известен с търговското название Лаетрил, който се произвежда от ядките на бадемите и кайсиите. Лаетрилът е пречистената форма на витамин В17 и се използва за лечение орално или с инжекции. Представлява бели кристали, които при 215 градуса започват да се топят. За пръв е изолиран през 19 век.

apricot_Kernels

Фармацевтичните компании крият отдавна витамин В17, мощният убиец на рака

Витамин В17 се съдържа в ядките (сурови) на бадемите, кайсиите и на други плодове по-малко като прасковите, семената от ябълките, гроздето, лененото семе, лещата, в други пълнозърнести храни, соргото, просото и други растения. От химическа гледна точка, това съединение е съединение на две захарни молекули (бензалдехид и цианид), озаглавено „Амигдалин“, на които са богати кайсиевите ядки и бадемите. Витамин В17 се нарича „добро химиотерапевтично средство“, който избирателно действа върху клетките:  привлечен от раковите клетки, в които се съдържа бета-глюкозидаза, той ги унищожава, без да разрушава здравите тъкани. Той прави впечатление на присъствието в него на специфични свойства за превенция и контрол на рака. В допълнение,  веществото действа като болкоуспокояващо, подобрява обмяната на веществата, забавя процеса на стареене.  

Дори в древен Египет и Китай, горчивите бадеми са били използвани като лекарство. През 1802 г., химик получил от него циановодородна киселина, а в 1830 г., учените са установили, че тя се формира от разграждането на Aмигдалин.

През 1952 г. д-р Ернст Кребс прави промяна на процеса на получаване на Амигдалин от кайсиеви костилки и се получава нов продукт Лаетрил и заявил, че неговият анти раков ефект е много по-силен, отколкото се смяташе досега. От 1957 действията на Лаетрила са многократно тествани в експерименти върху животни с присадени карцином, левкемия, саркома, лимфома и меланома, но никой не потвърди антитуморната активност на това вещество. През 1970 г., алтернативно лечение на рак с помощта на витамин B17 става изключително популярно, един лекар казал, че е третирал 30 000 пациенти и имал страхотни резултати.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки
Vitamin B17 against cancer

Витамин В17 се съдържа в кайсиените ядки, бадемите и други

Като пример за неговата ефективност може да се дадат народите, които ядат много кайсиееви ядки и бадеми – те не боледуват никога от рак. Но и другото им храненен е здравословно.

В САЩ е отхвърлен като лечебно средство под предлог, че съдържа цианиди и може да е токсичен. Истината обаче е, че колкото и много да ядат от него никой не се е отровил. Който се съмнява за всеки случай може да го яде просто в по-малки количества. В своята книга Грифин пише, че е достатъчно да се ядат 7-10 ядки от кайсии или бадеми на ден за профилактика срещу рака и човек никога няма да се разболее от рак. Трябва да се употребява просто в разумни дози.

Целта на властите с кампанията срещу витамин В17 е да се премахне всякаква възможност за лечение на рака, за да могат да печелят фармацевтичните компании. Та нали те са собственост на Ротшилд или на някои други евреи, Масони, Илюминати, Йезуити и други тайни общества, които се занимават с конспирации срещу човечеството. Те имат за цел да намалят населението на Земята и да господстват само престъпници като тях. Останалите живи искат да ги зомбират и направят напълно зависими от господарите им. За съжаление плановете им напредват и това го разбираме и сме свидетели на политиката, която водят по света и даже у нас в България. Това, което направиха с нашата държава и народ, ясно показва какви намерения имат и че водят политика на геноцид с различни средства. Който народ им се противопостави на мирните средства чрез манипулации на политиците, провеждат военна кампания срещу него както беше с Ирак, Афганистан, Сърбия и други.

Самите конспиратори са поклонници на сатана – сатанисти. Това е ясно от едно разследване на журналист по време на събранието на Бохемския клуб в така наречената Бохемска гора заснето със скрита камера и пуснато в Интернет и не само това, има и други източници. Когато имат такова събрание се провежда протестен митинг срещу тях в самата Бохенска гора от американски активисти. Прикриването на витамин В17 е само едно от средствата им за редукция на населението и средство за трупане на печалби от здравето и живота на хората. Цианидите в него са вредни много за раковите клетки и те биват убивани точно от тях.

В Библията  е предсказано точно това, на което сме свидетели сега, за тези конспиратори, които с измама и всякакви средства завладяват света и покоряват народите. Предсказано е, че ще бъде наложен Нов световен ред от тези сили задкулисни и ще настъпят много трудни за живеене времена. Една от целите им е въвеждане на фалшиво религиозно поклонение в противоречие на описаното в Библията поклонение на Бога. По това света ще се раздели на 2 групи. Едните ще останат верни на Бога, другите ще приемат фалшивото религиозно поклонение, за което пише в книгата Откровение глави 13-та, 14-та и на други места. Това е изпитание за хората и съдбоносно за тяхното спасение. В клиповете към статията може да научите повече за тези важни за всички събития, които предстоят. В клипа „Последните събития на Библейските пророчества” е описано накратко това, което има да стане, а в този за числото 666 се посочва точно кой го носи и кой стои в основата на всички заговори срещу човечеството.

Още по темата четете – ТУК.

Quotes-from-bible

Цитати-от-Библията

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Фармацевтичните компании крият витамин В17, мощният убиец на рака (ВИДЕО)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *