Фолк певицата Лиана едва се измъкнала от лапите на смъртта

Развален зъб засегнал лимфните възли на певицата и се наложило спешна операция

На косъм от смъртта се разминала красавицата Лиана. Фолк певицата преживяла много сложна и животоспасяваща операция на лимфните възли. Всичко тръгнало от болен зъб, който уж бил умъртвен и с коронка. Лиана тръгнала по зъболекари, които й извадили два зъба, преди да се разбере точно за какво става въпрос. Самата тя споделила, че болката била ужасяваща, пулсираща и непрестанна. Тя дори плачела от болка в главата и била готова на всичко, само и само да я успокои с каквото и да е.

Фолк певицата Лияна едва се измъкнала от лапите на смъртта

Фолк певицата Лияна едва се измъкнала от лапите на смъртта

Пиела с шепи болкоуспокоителни, но кошмарната болка продължавала. Най-накрая Лиана попаднала на точния специалист, който й казал, че от разваления зъб инфекцията вече е слязла много надолу и е засегнала лимфните й възли. Затова се наложило да й се направи сложна операция, която да изчисти засегнатите места. Операцията била задължителна, тъй като имало опасност инфекцията да засегне белите дробове на певицата. Всичко приключило благополучно, но за известно време красавицата трябвало да носи превръзка на бузата си.
Това разказала самата певица, докато гостувала на Гала в предаването „На кафе” преди няколко седмици.
Лиана е разказва, че точно в този труден момент е трябвало да преживее и друга, този път душевна болка – раздялата си с дългогодишния й приятел Махмуд, който е турчин от кюрдски произход. От него фолк певицата има дъщеря.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *